LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bewonersavond in kader van komst Eritrese vluchtelingen

Donderdag 24 September 2015 | reacties 0
handen-samen-sterk

Per 1 oktober komen 100 vergunninghouders aan de Griftdijk Noord 16 wonen; het gaat om jonge Eritrese vluchtelingen tussen de 18 en 23 jaar, die inmiddels een verblijfsvergunning hebben gekregen. Dit heeft u misschien al gehoord via de wijkraad, uw buren of op een andere manier. Veel bewoners in Lent willen een bijdrage leveren aan een warm welkom voor deze nieuwe Lentenaren. En sommigen willen ook helpen bij hun begeleiding en integratie. Maar er zijn ook nog vragen, waar bewoners graag een antwoord op willen hebben. Daarom organiseren de betrokken partijen, Tandem, Woningstichting De Gemeenschap en de gemeente Nijmegen op 8 oktober een informatiemarkt rondom de huisvesting van deze vergunninghouders.

 

Van harte welkom op 8 oktober

U bent van harte uitgenodigd om deze markt te bezoeken en uw ideeën, activiteiten, vragen en gevoelens met de betrokken partijen en vooral ook met de andere bezoekers te delen. U bent op 8 oktober welkom vanaf 19.30 uur aan de Griftdijk Noord 16 (voormalige huisvestingslocatie SSHN), de markt vindt plaats vanaf 20.00 uur in het Citadel College, Griftdijk Noord 9a. Klik hier voor het programma.

 

Lees ter informatie ook voorgaande berichtgeving.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media