LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Belangstelling voor ontwikkeling Vossenpels Midden en Noord is groot

Vrijdag 19 Januari 2018 | reacties 0
20180118193945

Op donderdagavond 18 januari hield de gemeente Nijmegen een informatiebijeenkomst in het kader van de ontwikkeling van Vossenpels Midden en Noord. Na een plenaire introductie en toelichting over de plannen werd in groepen aan tafels verder gepraat. De belangstelling was voor deze avond was groot.

 

In Vossenpels Midden/Noord zijn zo’n 600 tot 800 woningen gepland. Om te komen tot een ontwikkelplan voor het gebied, gaat de gemeente regelmatig in gesprek met bewoners. In juli 2017 was er een bijeenkomst met de huidige bewoners van het gebied en ook is al enkele keren gesproken met de verschillende sportverenigingen. Een vervolgstap werd op 18 januari jl. gedaan, waarin een stedenbouwkundig raamwerk werd gepresenteerd aan belangstellenden en bewoners. De presentaties vindt u hier (ontwerp) en hier (verkeer). Daarna konden belangstellenden en bewoners aan verschillende tafels het gesprek aangaan over hun ideeën over Vossenpels.

U treft hier een samenvatting van de avond aan, en de feedback die de deelnemers aan de avond hebben gegeven.

 

De inventarisatie van die avond wordt gebruikt bij de uitwerking van het ambitiedocument. Hierin worden ambities, sfeer en speerpunten van de ontwikkeling van de wijk vastgelegd; het is een ontwerp op hoofdlijnen. Daarvoor zal dit voorjaar opnieuw een inloop- of informatieavond worden georganiseerd. Verwachting is dat dit ambitiedocument nog voor de zomer klaar is, zodat een bestemmingplan kan worden opgesteld. Dit vormt uiteindelijk de juridische basis om tot woningbouw over te kunnen gaan. De bouw kan, als alles volgens plan verloopt, in 2020 beginnen.

 

Meer informatie

Wilt u ook de ontwikkelingen over Vossenpels volgen? Meld u dan bij via dit e-mailadres om een persoonlijke uitnodiging te krijgen voor de volgende informatieavond of meld u aan voor de nieuwsbrief van de Waalsprong.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media