LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Beeldkwaliteitsplan Station Nijmegen Lent en Fietsbrug Graaf Alardsingel vastgesteld

Dinsdag 6 Maart 2012 | reacties 0
vogelvlucht-knooplent

Het beeldkwaliteitsplan Station Nijmegen Lent en Fietsbrug Graaf Alardsingel is 28 februari in het college van B&W geweest. In dit plan staat welke ruimtelijke kwaliteit het gebied moet krijgen. De inspraakprocedure op het beeldkwaliteitsplan heeft van 21 december tot en met 18 januari plaatsgevonden. De aard en inhoud van de reacties gaf geen aanleiding om de inhoud van het beeldkwaliteitsplan aan te passen. Binnenkort besluit de raad erover.

 

Het station Nijmegen Lent en de fietsbrug Graaf Alardsingel zijn onderdeel van Knoop Lent. Knoop Lent is het gebied rondom het tijdelijk treinstation Nijmegen Lent en de huidige Lentse Lus. Dit wordt hét splitsingspunt voor het autoverkeer van en naar Arnhem, de Waalbrug en de nieuwe stadsbrug De Oversteek. Daarnaast komt er een definitief treinstation Nijmegen Lent, een stationsplein en een fietsbrug over de Graaf Alardsingel. Knoop Lent is een belangrijk onderdeel van de nieuwe verkeersstructuur in Nijmegen Noord. Het draagt bij aan het verbeteren van de bereikbaarheid van Nijmegen. Daarnaast geeft Knoop Lent een kwalitatieve impuls aan het gebied en draagt bij aan de doelstelling van verstedelijking van Nijmegen Noord. Voor meer informatie over Knoop Lent zie www.nijmegen.nl/knooplent.
 

Bron: gemeente Nijmegen

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media