LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrije kavel Lentseveld / Murciastraat

Zelf bouwen aan één van de Lentse linten

In Lent krijg je de kans om je woning naar eigen inzicht te bouwen. Eindelijk een woning die echt helemaal aan alle wensen voldoet. Een slaapkamer op de begane grond? Een tweede badkamer voor de kinderen? Een schitterende tuinkamer? Het kan allemaal. Welke woonwensen je ook hebt: nú krijg je de kans ze waar te maken in een ideale woon- en leefomgeving.

 

Bouwkavels Lentseveld

De gezellige wijk Lentseveld ademt de sfeer van het oude tuindorp Lent. Aan de Murciastraat is nieuw kavelaanbod beschikbaar. Je krijgt er alle ruimte om een woning te bouwen die voldoet aan je persoonlijke ideeën en woonwensen. En dat op maar een paar minuten fietsen van Nijmegen-centrum.

 

De oppervlakte van de kavels varieert van ca. 335 tot 780 m2. Kavelprijzen vanaf  €137.819,- inclusief Btw.

 

Ruim aanbod aan voorzieningen

In de nabije omgeving vind je winkels, basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang, cultuur, educatie, sportclubs en een ns-station.

 

Voor diverse zorgaanbieders kun je terecht in het Academisch Gezondsheidscentrum Thermion. Huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werk, diëtisten, een apotheek, jeugdtandarts, logopedisten, cesartherapeuten, verloskundigen en de thuiszorg van ZZG Zorggroep houden hier praktijk.

 

De natuur ligt naast de deur. Je loopt zó natuur- en recreatiegebied De Waaijer in voor een rondje met de hond, een picknick in het gras of nog lekker even hardlopen na je werk.

 

Informatie

Wil je meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon
024 - 329 8701, e-mail kavelwinkel@nijmegen.nl

 

Downloads

Onderstaande downloads verschaffen in grote lijnen inzicht in bebouwingsmogelijkheden, bouwproces en opbouw van de kosten van zelfbouw.

 

Situatieoverzicht

Kavelkaart

Prijzen en oppervlaktes

Bestemmingsplan

Beeldkwaliteitplan bouwkavels Lentseveld

Basishandboek zelfbouw

Omgevingsvergunning aanvragen

Aansluittarieven 2016

Informatieblad diverse bouwwerken

Bouwen met een architect

 

Laatste nieuws

Zelf bouwen aan de Murciastraat in Lent
Donderdag 6 Oktober 2016 | reacties 0
Zelf bouwen aan de Murciastraat in Lent De gezellige wijk Lentseveld ademt de sfeer van het oude tuindorp Lent. Aan de Murciastraat is... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media