LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden

De Steltse Dijkgaarden is een project van BPD in het gebied de Stelt-Zuid. Samen met andere partijen realiseert BPD tussen het oude dorp Lent en de Waal een bijzondere woonbuurt: de Stelt-Zuid.

 

Wonen in Steltse Dijkgaarden betekent puur en fris wonen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, uitstekende isolatie en zonnepanelen. Een duurzaam én bewust huis, waar u nu én in de toekomst comfortabel kunt wonen. Daarnaast biedt nieuwbouw u alle ruimte om uw eigen woonwensen te realiseren.  

 

De boomgaardwoningen

In Steltse Dijkgaarden realiseert BPD 19 boomgaardwoningen. De boomgaardwoningen zijn, zoals de naam al zegt, aan de boomgaard gelegen. Dit is een plek om te ontmoeten en samen te zijn. Er komen aan de boomgaard tien hoekwoningen en negen tussenwoningen.

 

De dijkwoningen

In Steltse Dijkgaarden realiseert BPD 12 dijkwoningen. De woningen hebben uitzicht over de groen beboste stuwwal, Spiegelwaal, Waal en de Nijmeegse binnenstad. Vanaf de tuin loopt u zo richting de Waal. Aan de dijk worden vier hoekwoningen en acht tussenwoningen gerealiseerd.

 

Klik hier om meer te weten te komen over het bijzondere gebied de Stelt-Zuid. Wil jij weten hoe de woningen er uit komen te zien? Klik hier.  

 

steltse dijksteltse boom

 

 

Laatste nieuws

Steltse Dijkgaarden 11 december in verkoop!
Donderdag 5 December 2019 | reacties 0
Steltse Dijkgaarden 11 december in verkoop! Op woensdag 11 december om 17.00 uur start ontwikkelaar BPD met de verkoop van het project... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media