LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

De Stelt-Zuid - Bongerd & Dijcke

In Bongerd & Dijcke, onderdeel van de Stelt-Zuid, komen stad, dorp en natuur samen. Hier, op 5 fietsminuten afstand van het gezellige Nijmeegse centrum woon je op een unieke locatie aan de Waal.

22 boomgaardwoningen, type Bongerd
Een ruime ééngezinswoning direct grenzend aan de Boomgaard. De boomgaard biedt kinderen een veilige plek om volop te spelen en jou een heerlijke ontmoetingsplek met je buren. Samen met uw buren geniet u straks van de boomgaard. Samen de handen uit de mouwen. De woningen hebben ook een privéterras, waarbij je privacy door een klein hoogteverschil en een groene heg gegarandeerd is. De natuur als je tuin en je tuin als natuur: een geweldige plek om te wonen.

 

Met een woonoppervlakte van 161 m² en drie slaapkamers is het heerlijk ruim wonen. U heeft zelf nog de mogelijkheid om de zolder vrij in te delen. De woning is duurzaam, gasloos en energiezuinig. 

16 dijkwoningen, type Dijcke
Hier woont u aan de dijk met een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen. Deze stoere woning wordt tegen de dijk gebouwd. Uw voordeur zit op straatniveau en de auto stalt u onder het huis voor de grote inpandige berging. De 'specialwoning' heeft de woonkeuken op de eerste, en de woonkamer op de tweede verdieping. Het uitzicht vanaf de verdiepingen is geweldig: enerzijds kijkt u uit op de boomgaard, en aan de andere zijde op de Waal. Hier woont u misschien wel op het mooiste plekje van de Waalsprong.

 

Met een woonoppervlakte van 186 tot 191 m² verdeeld over vier woonlagen is het prachtig wonen. De bijzondere indeling van de woning zorgt voor maximale beleving van het landschap. De woning is duurzaam, gasloos en energiezuinig. 

 

Meer weten? 

Meer informatie over de woningen binnen het project Bongerd&Dijcke vindt u op de projectwebsite. Voor meer informatie over het bijzondere plangebied de Stelt-Zuid kijk u op de website

 

Laatste nieuws

Start bouw 38 woningen Bongerd & Dijcke
Dinsdag 15 Juni 2021 | reacties 0
Start bouw 38 woningen Bongerd & Dijcke Vorige week is Heijmans VastgoedĀ gestart met de bouw van 38 woningen binnen het project... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media