LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

De Stelt-Oost - Lents Buiten Oost

Deze tweede fase van het Lents Buiten is een opvolging van de woningen die gerealiseerd worden in de Stelt-Zuid. Deze tweede fase wordt gerealiseerd in de Stelt-Oost en vormt een kleinschalige woonbuurt met een grote diversiteit aan woningen van hoogwaardige architectuur, duurzaam, comfortabel en met een luxe afwerking.

 

In totaal komen er

  • 8 parkwoningen
  • 12 dijkwoningen
  • 5 bungalows
  • en 9 appartementen.

 

Centraal in de Stelt-Oost ligt een klein en beschut park waaromheen de parkwoningen en bungalows van Lents-Buiten 2 gegroepeerd liggen. Aan de dijk komen de dijkwoningen en de urban villa. Elke woning in deze tweede fase van Lents Buiten is net weer even anders, maar samen vormen ze een fraaie architectonische familie. Luxe afgewerkt, comfortabel en uitermate duurzaam in materiaalgebruik en energieverbruik.

 

Lents Buiten Oost biedt daarmee een variatie van ruim gezinshuis tot toekomstbestendige bungalow en van royaal appartement tot dijkwoning met een fenomenaal uitzicht over de Waal. Op de site van VanWonen treft u al een eerste impressie aan van de woningen. Koopsomindicatie vanaf € 575.000 v.o.n.

 

Lees meer op de projectsite van ontwikkelaar VanWonen: woneninLentsBuiten.nl

 

Laatste nieuws

Nieuwbouwplan voor Stelt-Oost: Lents...
Donderdag 23 December 2021 | reacties 0
Nieuwbouwplan voor Stelt-Oost: Lents Buiten Oost Ontwikkelaar VanWonen presenteert haar plannen voor de woningbouw in de Stelt-Oost. Het plan... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media