LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Kindvriendelijke wijk

 

Dit deel van de Waalsprong in Lent wordt een kindvriendelijke wijk. In ieder geval geldt in de hele woonwijk een maximale snelheid van 30 km/u. Er komen wandel- en fietspaden en groene speelplekken waar de kinderen een balletje kunnen trappen. In De Ster zit basisschool Het Talent en in het dorp Lent basisschool De Geldershof. En wie naar het voortgezet onderwijs gaat, kan terecht op het naburige Citadel College. Via de fietstunnel onder de Prins Mauritssingel en het spoor door ben je daar in no-time.

 

Bijzondere doelgroepen

Samen met diverse zorginstellingen bouwt woningcorporatieTalis enkele kleinschalige wooneenheden voor zorgbehoevende mensen. Het appartementencomplex op de hoek Prins Mauritssingel / Vrouwe Udasingel biedt straks plaats aan een woongroep met begeleiding, maar ook huurappartementen. Op de begane grond komt ruimte voor kleine ondernemingen. Op het eiland in Laauwik komen vier groepswoningen en twee aanleunwoningen voor bewoners die intensieve zorg nodig hebben. Zo worden deze bijzondere doelgroepen op een goede manier in deze nieuwe wijk gehuisvest.

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media