LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

de Stelt-Zuid:
Wonen in rust, ruimte en levendigheid

 

Aan de zuidrand van Lent wordt de woonbuurt de Stelt-Zuid gerealiseerd in een wel heel bijzondere setting. Hart van het plan vormt een nieuw aan te leggen boomgaard, die omzoomd wordt door woningen. Op twee locaties in het gebied is ruimte gereserveerd voor appartementen, met een uniek uitzicht op de Waal, de stad en de oude stuwwal. En het wordt nog eens extra bijzonder met woningen die gebouwd worden aan de dijk. De Stelt-Zuid is met recht een bijzondere woonlocatie.

 

Website Stelt Zuid

Gemeente Nijmegen ontwikkelt samen met de ontwikkelaars Heijmans, AM/Van Wonen, BPD en Talis dit unieke woongebied. Met de komst van de Stelt-Zuid krijgt Nijmegen er twee nieuwe woonsmaken bij: Wonen aan de dijk en Wonen in de boomgaard. Om dit unieke concept te kunnen realiseren werken alle partijen nauw samen. Uit deze samenwerking is onlangs een speciale website over de Stelt-Zuid ontstaan. Hier lees je alles over het gebied en de opzet van de verschillende projecten.

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen specifiek voor de Stelt-Zuid? Hou dan onze  facebookpagina in de gaten en schrijf je in voor deze digitale nieuwsbrief via onderstaande link.

 

Inschrijven nieuwsbrief de Stelt-Zuid

 

Bekijk hier de interactieve kaart van de Stelt-Zuid.

 

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media