LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Stelt - wonen tussen dorp en stad

 

In de Stelt proef je de smaken van stad, dorp en rivier allemaal op één locatie. Met de Waal, de nieuwe Spiegelwaal, de dijken en de boten geniet je optimaal van wat het rivierlandschap te bieden heeft. Je woont er in de gezellige sfeer van het oude dorp Lent. De historische binnenstad van Nijmegen lonkt aan de overzijde. De ontwikkeling van de Stelt is opgedeeld in twee delen. Beiden met een heel eigen sfeer en beleving. Beide locaties zijn uniek te noemen!

 

Wonen aan de Waal Noord is klaar

De ontwikkeling van De Stelt is opgedeeld in twee fasen: het noordelijk deel grenst aan de oude dorpskern van Lent en is als eerste gerealiseerd. De woning zijn daar gereed, en alle aandacht is gericht op het zuidelijk deel.

 

Zuid; realisatie vanaf 2020

Het zuidelijk deel van de Stelt grenst direct aan de Bemmelse dijk en het schitterende Rivierpark. Verwachting is dat hier in 2019 de eerste woningbouw in verkoop gaat. Stelt-Zuid is met recht een bijzondere woonlocatie te noemen. Met de komst van de Stelt-Zuid krijgt de Waalsprong er namelijk twee nieuwe woonsmaken bij: Wonen in de boomgaard en Wonen aan de dijk. Lees meer over de plannen en de projecten op de speciale website  www.stelt-zuid.nl

 

Locatie

De Stelt ligt op een bijzondere locatie, tussen het oude tuindersdorp Lent en de nieuwe  Bemmelsedijk. De woonbuurt verbindt dorp en stad. Sinds het Rivierpark en de nieuwe Spiegelwaal gereed zijn, zie je goed hoe prachtig gelegen deze nieuwe woonbuurt ligt tussen dorp en stad.Een ultieme plek om te genieten van het rijke rivierlandschap, met de gemakken van de gezellige binnenstad van Nijmegen binnen handbereik.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen specifiek voor De Stelt-Zuid? Schrijft u zich dan in voor deze digitale nieuwsbrief via onderstaande link.

 

Inschrijven Nieuwsbrief De Stelt-Zuid

 

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van de Waalsprong algemeen, kunt u gebruik maken van de button aan de linkerzijde van de site.

 

Lees hieronder de nieuwsberichten die verschenen zijn over De Stelt. De meest recente berichten kunt u vinden op www.stelt-zuid.nl:

 

spiegelwaal

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media