LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bereikbaarheid van Lent

 

Lent is met zowel auto, fiets als openbaar vervoer goed te bereiken. Met een NS-station Nijmegen-Lent (die in de toekomst wordt verplaatst naar de Citadel), de Waalbrug, de fietsbrug de Snelbinder, een fietsnetwerk, een groot aantal bushaltes en de Prins Mauritssingel (met aansluitingen op de snelwegen A325 en A15) letterlijk om de hoek, is Lent vanuit zowel de stad als vanaf de noordkant prima bereikbaar.


Wijk in ontwikkeling

We ontkomen er niet aan. Met een wijk in ontwikkeling en een groeiend inwoneraantal, zal het aantal autobewegingen toenemen. Daarvoor hebben we wat aanpassingen gedaan in de infrastructuur, zoals de aanleg van een parallelle route aan de Prins Mauritssingel, de bouw van een tweede Stadsbrug en het verplaatsen van het huidige NS-Station Nijmegen-Lent naar het nieuwe centrumgebied, Hof van Holland. Dus ook met meer inwoners blijft Lent goed bereikbaar.

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media