LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatie over Lent

 

Veel veranderingen

De nieuwe wijken en buurten in de Waalsprong zijn uniek. Ze liggen pal tegenover de Nijmeegse binnenstad én sluiten aan bij de bestaande omgeving. Voor de bewoners in het gebied verandert er veel. Zeker voor de Lentenaren. Een toenemend aantal inwoners, de dijkteruglegging, nieuwe woonwijken net buiten de oude dorpskern, een andere verkeerssituatie door de komst van de tweede stadsbrug, de bouw van een druk centrumgebied, de aanleg van de Waaijer. Het agrarische landschap maakt plaats voor een stedelijk gebied.

 

Betrokken bewoners

Kenmerkend is niet alleen het rijke verenigingsleven en de levendige en betrokken gemeenschap, vooral ook het eigen karakter en identiteit. ‘Lent mot Lent blieve’ is het motto. Dat is de reden dat we regelmatig om de mening van de bewoners vragen als het gaat over plannen voor de Waalsprong. Zo hebben we met elkaar gekeken naar een goede aansluiting met de wijken Visveld en Lentseveld. En werden bewoners betrokken bij nieuwe voorzieningen als winkels, scholen en sportaccommodaties en bij de de routes voor het autoverkeer en de dijkteruglegging. Want ook de bewoners van Lent moeten profiteren van de plannen voor de Waalsprong.

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media