LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrijstaand type Aqua 8

Wonen op Water op de Lentse Plas vrijstaand Aqua 8 Wonen op Water op de Lentse Plas vrijstaand Aqua 8 Wonen op Water op de Lentse Plas vrijstaand Aqua 8 Wonen op Water op de Lentse Plas vrijstaand Aqua 8

Informatie

Project: Wonen op Water op de Lentse Plas »
Adres: Koeweidepad
Gebied: Landschapszone »
Soort woning: Vrijstaand
Type woning: Aqua 8
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 151 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 609.000,-

Beschrijving

De vier Aqua woningtypen vallen op door hun ruimtelijke opzet en moderne uitstraling. De grote glaspartijen en beschutte terrassen bij alle woningtypen zorgen voor een ultieme waterbeleving. De drijvende woningen zijn aangemeerd aan gezamenlijke entreesteigers met veel open ruimte daartussen om vanuit alle woningen een breed uitzicht over de plas te garanderen.

 

Type Aqua 8 waterwoningen zijn tweelaags woningen met een slaapverdieping in het souterrain. Hierin bevinden zich de badkamer en vier ruime slaapkamers. Optioneel zijn er meerdere indelingen voor het souterrain mogelijk. In de woonverdieping op steigerniveau bevinden zich de woonkamer en keuken, een berging en een terras. Een drijvend terras is optioneel. U wordt eigenaar van het perceel en de drijvende woning.

 

Kenmerken

  • Een royale woning met beschut terras, weids uitzicht op het omringende water;
  • Woonoppervlakte van ca. 151 m2 (GO). Bruto volume ca. 575 m3;
  • Vijf kamers;
  • Ruime open keuken van ca. 14 m2;
  • Zeer ruime woon-/eetkamer van ca. 38 m2 met grote glaspartijen voor maximaal uitzicht over zowel de plas als de oever;
  • Twee ruime inpandige bergingen;
  • Zeer ruime benedenverdieping met 4 slaapkamers en een badkamer;
  • Eigen parkeerplaats in de parkeerkoffer op de oever.

Prijzen variëren tussen € 609.000 en € 669.000


Projectinformatie

Wonen op het water, volledig omringd door water en natuur… Een droom die binnenkort uitkomt in de Waalsprong. Ontwikkelaar Balance d'eau heeft alle 27 woningen die worden gerealiseerd op de Lentse Plas in verkoop. 

 

Balance d’eau realiseerde al eerder drijvende woningen op verschillende plaatsen in Nederland. Balance d’eau maakt gebruik van een eigen uniek, gepatenteerd bouwsysteem dat speciaal voor het bouwen van drijvende woningen is ontwikkeld. Binnen het bouwsysteem kunnen eigentijdse woningen worden gerealiseerd met een hoog comfort en afwerkingsniveau, lage onderhoudskosten en een laag energieverbruik.

 

De basis van de woning is een hightech bak van composiet gecombineerd met een staalconstructie en een houtskelet opbouw. Het totale bouwsysteem is daardoor licht van gewicht met behoud van de stevigheid en stabiliteit. Een goede combinatie om drijvende woningen te realiseren met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een laag energieverbruik.

 

In totaal ontwikkelt Balance d'eau 27 luxe, onder architectuur ontworpen, drijvende woningen aan de westzijde van de Lentse Plas. De woningen zijn tweelaags en variëren in woonoppervlakte tussen 151m² en 162m². Per woning zijn er verschillende indelingen voor het souterrain mogelijk. De prijzen kunt u vinden op de website van Balance d'eau. Alle woningen hebben weids uitzicht over de Lentse Plas en zijn voorzien van een ruime open keuken, ruime woon- en eetkamer, een eigen parkeerplaats, een beschut terras en inpandige bergingen.

 

De Waaijer

De woningen zijn gelegen in de Lentse Plas, onderdeel van  De Waaijer. De Waaijer loopt als een groene long tussen het stedelijke Lent en het dorpse Oosterhout. Het wordt een gevarieerd groengebied met water, oevers, strand, bos, recreatiegebied en ruimte om te wonen. Midden in het gebied komen drie grote waterplassen, samen ongeveer 60 ha groot. De Zandse Plas, de Lentse Plas en de Oosterhoutse Plas. Ze zijn een belangrijk onderdeel van het watersysteem van de Waalsprong; het opslaan en natuurlijk zuiveren van het verzamelde regenwater en kwel.

 

Meer informatie

Voor meer informate over de drijvende woningen verwijzen wij graag naar de website van Balance d’eau. Als u de nieuwsbrief van Balance d'eau wilt ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar info@balancedeau.nl. U kunt zich natuurlijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief Waalsprong Actueel. 

 

drijvend wonen 3

 

 

drijvend wonendrijvend


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media