LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Appartement type Penthouse

Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen appartement Penthouse Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen appartement Penthouse Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen appartement Penthouse Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen appartement Penthouse

Informatie

Project: Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen »
Gebied: Lent »
Soort woning: Appartement
Type woning: Penthouse
Aantal kamers: 3
Woonoppervlak: 166 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 889.000,-

Beschrijving

Buitengewone luxe, dat is wat de penthouses van Lents Buiten bieden. Ze variëren in omvang, ieder met minimaal twee slaapkamers en twee badkamers en wat dacht u van dat uitzicht... Alle penthouses krijgen twee eigen parkeerplaatsen in de stallingsgarage en royale zonnige dakterrassen.

Een overzicht van de kengetallen:

6 penthouses van ca. 166 tot ca. 181 m2

Gesitueerd op de 4e en 5e woonlaag
1 of 2 dakterrassen (totale opp. tussen 39 en 53 m2)

2 penthouses van ca. 274 m2
Gesitueerd op de 5e woonlaag
2 dakterrassen met een totale oppervlakte van ca. 115 m2

De penthouses worden luxe afgewerkt met onder andere houten binnendeurkozijnen en sanitair van het merk Villeroy & Boch. Uw keuken zoekt u zelf naar wens uit bij onze één van onze projectleveranciers. U ontvangt hiervoor een Siematic keukencheque. De woonoppervlakte variëren tussen € 889.000 en € 1.499.000 v.o.n. 

 

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we graag naar de projectwebsite


Projectinformatie

Lents Buiten: sluit uw ogen en stel u eens voor…
“na een lange werkdag fietst u de Waalbrug over en nadert u de Stelt-Zuid. U trotseert de wind langs de Waal op de Bemmelsedijk. De wind gaat liggen zodra u de wijk in fietst, hij maakt plaats voor de heerlijke geur van de bloesem van de fruitbomen. U ontspant direct, en laat de hectiek van alledag achter U. De rust van de natuur omarmt u. U hoort kinderen spelen op straat en buren maken een praatje en zwaaien vriendelijk als u langsfietst. Met een buitengewoon gevoel van geluk stapt u van de fiets. U bent thuis in Lents Buiten.”

In Lents Buiten woont u straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard, of aan de levendige dijk. Echt bijzonder worden de appartementen op de terp. Hier geniet u van een weids uitzicht over de Waal en de nieuwe Spiegelwaal. U kijkt uit op de Ooijpolder, de stuwwal, of richting de Waalbrug en de altijd levendige Waalkade.

In Lents Buiten wordt een grote diversiteit aan woningen gerealiseerd. Allen met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zorgt er voor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt. In Lents Buiten woont u straks:
• In de Boomgaard; 
• Aan de Dijk; 
• Op de Terp. 

Wonen in rust, ruimte en levendigheid
De Stelt-Zuid maakt onderdeel uit van de dijkzone van de Waalsprong. Het is dan ook een directe schakel van de Waalsprong tussen binnenstad en buitengebied. Met haar fraaie ligging tussen de historische kern van Lent en de nieuwe rivierdijk kunt u optimaal genieten van het rivierlandschap.


Achter de dijk ligt de Spiegelwaal, het Rivierpark en de Waal waar u heerlijk kunt recreëren. Bovendien bent u zo in Park Lingezegen, het landschapspark tussen Nijmegen en Arnhem. Naast de rust van de Betuwe is de gezellige binnenstad van Nijmegen op loopafstand. U heeft dus alle voorzieningen dichtbij.

In de Stelt-Zuid woont u straks letterlijk en figuurlijk in het landschap. De natuur is uw achtertuin. Traditionele tuinafscheidingen die u in andere wijken van de Waalsprong tegenkomt, met bijvoorbeeld een schutting of hoge haag tref u je hier niet aan. U heeft vrij zicht op de boomgaard of de dijk, uw privacy wordt gewaarborgd door de hoogteverschillen in het landschap, de beplanting en schanskorven bij de dijkwoningen.


Een uniek landschap komt tot leven. De boomgaard, het groene hart van de Stelt-Zuid, is de ideale plek om samen nieuwe herinneringen te maken. Hoe fijn is het om in de boomgaard tijdens een zwoele zomeravond te genieten van een hapje en een goed glas wijn of een lekker biertje? De seizoenen écht mee te krijgen? De buurtbarbecue te organiseren? Verstoppertje te spelen? Onder de appelboom uw favoriete boek te lezen? De boomgaard biedt ruimte, geeft rust, creëert levendigheid. En daar plukt iedereen de vruchten van: jong én oud.


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media