LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Appartement type Huurappartement Park Waaijenstein

Appartementen Park Waaijenstein appartement Huurappartement Park Waaijenstein Appartementen Park Waaijenstein appartement Huurappartement Park Waaijenstein Appartementen Park Waaijenstein appartement Huurappartement Park Waaijenstein

Informatie

Project: Appartementen Park Waaijenstein »
Adres: Waaijenstein
Gebied: Landschapszone »
Huurwoning: Directe huur
Soort woning: Appartement
Type woning: Huurappartement Park Waaijenstein
Aantal kamers: 0
Woonoppervlak: 73 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 900,-

Beschrijving

In Park Waaijenstein woont u modern en comfortabel in een nieuw appartementengebouw met 67 luxe huurappartementen. Daarnaast worden er nog 18 koopappartementen gerealiseerd. Deze zijn allemaal succesvol verkocht. Wonen in de wijk Oosterhout is genieten van het buitenleven met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Omgeven door groen en water met tegelijkertijd het historische maar vooral gezellige centrum van Nijmegen op steenworp afstand.

 

Er zijn veel keuzemogelijkheden uit het veelzijdige aanbod van appartementen in project Park Waaijenstein. De oppervlaktes variëren van 73 tot wel 96 m² en de appartementen hebben allen twee slaapkamers van ca. 6 tot 22 m² groot. Altijd geniet u van een loggia van ruim 7 m². Voor ieder appartement is er één parkeerplaats beschikbaar in de garage onder het gebouw.

Opvallend aan Park Waaijenstein is het hoogwaardige afwerkingsniveau. De doucheruimte wordt voorzien van een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. Uw keuken is compleet met vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, combi-oven en composiet werkblad. Uiteraard zijn de appartementen gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van comfortabele vloerverwarming. Helemaal van deze tijd en dus heel duurzaam en energiezuinig.
 

 

Park Waaijenstein bestaat uit 5 separate gebouwen die samen een carré vormen rondom het centrale binnenhof. Een prettige en aangename ruimte om te verblijven en te ontmoeten. Gelegen op de terp heeft u een prachtig uitzicht op de parkachtige omgeving. Achter de mooie gevels gaan ruime appartementen schuil. Allemaal met een heerlijke privé buitenruimte van ca. 7 m² waar u geniet van het buitenleven. 

 

De huurprijzen beginnen bij € 900 per maand. Dit verschilt per type appartement. U vindt de verschillende type woningen op de projectwebsite. Daar vindt u ook het actuele woningaanbod. De appartementen worden naar verwachting in de zomer van 2021 opgeleverd. 

 


Projectinformatie

In Park Waaijenstein, onderdeel van De Waaijer, wordt een appartementencomplex met in totaal 85 appartementen ontwikkeld. Bestaande uit 16 ruime koopappartementen in vier verschillende types en twee luxe koop-penthouses, en 67 luxe vrije-sector huurappartementen.

 

Park Waaijenstein ligt aan het park en dichtbij de Waal, dit zorgt voor een prachtig uitzicht. Alle voorzieningen van Oosterhout én de stad Nijmegen zijn nabij, denk hierbij aan medische voorzieningen, winkels en sportmogelijkheden. Park Waaijenstein ligt aan de van Boetzelaerstraat, vlakbij Landgoed Oosterhout, dat nog steeds in handen is van de Baron van Boetzelaer. Het complex bestaat uit 5 separate gebouwen die samen een carré vormen rondom het centrale binnenhof. 

 

Alle koopappartementen zijn inmiddels verkocht. Er zijn nog wel enkele huurappartementen te huur. De grootte van de appartmenten varieërt van 73 tot 96 m² en hebben een huurprijs vanaf € 900,- per maand. Eén toegewezen parkeerplaats in de stallingsgarage op de begane grond is hierbij inbegrepen. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en een bergruimte. Naar verwachting wordt er in de zomer van 2021 opgeleverd. Interesse in een huurwoning? Bekijk het aanbod op  www.hureninparkwaaijenstein.nl

 

Bent u geïnteresseerd in deze woningen? Meer informatie over dit project vindt u tevens op de projectwebsite van de koopappartementen. 


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media