LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wonen Op Water op de Lentse plas

Maandag 16 April 2018 | reacties 10
balance-deau-waterwoningen-woerden-vanuit-zolr

Binnenkort is Nijmegen een unieke woonvorm rijker! Balance d’eau ontwikkelt op de Lentse plas luxe, onder architectuur ontworpen, drijvende woningen. Tijdens de Woonbeurs Nijmegen vertellen zij u graag meer over de mogelijkheden van wonen op de Lentse Plas.  

 

Balance d’eau is gespecialiseerd in ontwikkelen en bouwen van duurzame drijvende woningen. Wij hebben een innovatief bouwsysteem ontwikkeld gebaseerd op een waterdicht drijfelement van glasvezel versterkt composiet. Met een speciaal ontwikkeld computerreken- en simulatiemodel wordt het ontwerp uitgebalanceerd en ligt het zwaartepunt zo laag dat de woning stabiel in het water ligt, ook bij harde wind. Zodoende kan het wooncomfort wedijveren met luxe landwoningen.

 

U wordt eigenaar van het perceel en de drijvende woning naar uw keuze. In principe is dit min of meer hetzelfde als een landkavel, alleen de woning drijft en is afgemeerd aan de meerpalen. U heeft rondom waterbeleving met vrij uitzicht, niets houdt u tegen om een duik te nemen in het heldere water!

 

Ruimtelijk

De ontwerpen van Balance d’eau waterwoningen is doordacht: u komt de woonkamer binnen en u ervaart meteen de unieke ruimtelijke ervaring van het Wonen Op Water. De slaapverdieping is in het souterrain, vanuit uw ruime slaapkamerraam kunt u de watervogels van dichtbij langs zien zwemmen en blijft het in de zomer koel.

 

Duurzaam

Kenmerkend voor Balance d’eau waterwoningen is het gebruik van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen. Standaard hebben de woningen een veel hogere isolatiewaarde dan nu vereist is volgens het bouwbesluit. De slimme combinatie van het hoog geïsoleerde bouwsysteem met de laatste installatietechnieken resulteert in een laag energieverbruik.  Optioneel is een innovatieve warmtewisselaar mogelijk die de opgeslagen energie in het oppervlaktewater gebruikt om de woning te verwarmen: een innovatie op energiebesparing!

Balance d’eau waterwoningen kunnen tegen gelijke condities als landwoningen worden gefinancierd, het is zelf mogelijk een rentekorting te verkrijgen als u gebruik maakt van de duurzame opties.

 

Plan in ontwikkeling

Het project waterwoningen Lentse plas is nu volop in ontwikkeling. Wilt u op de hoogte gehouden worden, meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Balance d’eau.  Wilt u de unieke ervaring van Wonen Op Water zelf ervaren? Meld u dan aan voor een bezoek aan onze projecten.

 

 Wonen op Water

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

R. de Vries (zaterdag 28 april 2018)

In welke prijsklasse komen de woningen te liggen?

Redactie Waalsprong (maandag 14 mei 2018)

Geachte heer De Vries, op dit moment zijn prijzen nog niet geheel duidelijk. We verwachten dat deze ontwikkelaar de drijvende woningen rond € 500-550.00 op de markt gaan brengen. Abonneer u op onze nieuwsbrief (www.waalsprong.nl/contact) om op de hoogte te blijven van de start verkoop, zodat u straks de definitieve prijzen verneemt!

Wil Smulders (woensdag 05 september 2018)

Wat een verlies aan landschappelijke kwaliteit vanaf de openbare ruimte van het wandel- en fietspad. De woningen vormem samen een wand die het zicht op de open ruimte van het landschap blokkeert.

Johan stelten (maandag 10 september 2018)

Wat een voortreffelijk plan, maakt het idee van de Waalsprong helemaal af. De kers op de taart zal ik maar zeggen Johan

Joan Segers van Teijlingen (dinsdag 07 mei 2019)

Zijn er nog plannen voor andere locaties rond zuid Holland voor deze woningen te realiseren? Zijn er nog kosten van gebruik kade aan de gemeente, soort van pacht kosten zoals grond, er is in Woerden ook zo een project, deze locatie zou ons beter passen, ik vind het een geweldig projekt, ben zeer geïnteresseerd, Met vriendelijke groet, Joan Segers van Teijlingen

Redactie Waalsprong (woensdag 08 mei 2019)

Beste Joan, we hebben je een persoonlijke mail gestuurd met de informatie.

Bilal (donderdag 20 juni 2019)

Wanneer gaan de woningen in de verkoop?

Redactie Waalsprong (dinsdag 09 juli 2019)

Beste Bilal, het is nog niet bekend wanneer de woningen in verkoop gaan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Balance d'eau om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het project. Meld je aan via de volgende link: https://tinyurl.com/y58w5o4b. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de Waalsprong, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief Waalsprong Actueel via: https://www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven/

Camps Jan &Corrie (maandag 21 oktober 2019)

Graag zou ik info wensen ivm de waterwoningen. met vriendelijke groet, Jan Camps

Redactie Waalsprong (dinsdag 22 oktober 2019)

Beste Jan en Corrie, voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met ontwikkelaar Balance d'eau. U kunt zich op de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Ga hiervoor naar https://bit.ly/2o2C7xM.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media