LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrije kavels Zandse plas

Uw droomhuis aan de mooiste plas van Nijmegen?

 

Zandse plas Unieke kans, unieke plek

Wilt u wonen in een karakteristieke buurt met groen en water om u heen? Aan het Zandsepad zijn 17 royale kavels beschikbaar die grotendeels naar uw eigen ideeën zijn vorm te geven! De kavels zijn uniek gelegen direct grenzend met de achtertuinen aan 18 hectare open water. Maar ook Park Lingezegen en de uiterwaarden van de Waal om heerlijk uit te waaien vindt u op een steenworp afstand.

 

In de directe omgeving kunt u terecht voor alle dagelijkse behoeften, zoals winkels, school of dokter. Maar ook de binnenstad van Nijmegen met winkels, gezellige cafés en terrasjes bereikt u binnen een kwartiertje op de fiets. Bent u een actieve sporter? Dan bieden verschillende sportvoorzieningen tal van sporten. Naast voetbal en tennis is er ook een ruim aanbod in zaalsporten, zoals volleybal, badminton en trainingen in verschillende andere sporten.

                                           

Zandse plasDe Plek

De Waaijer, het natuur- en recreatiegebied in de Waalsprong, loopt als een groene long tussen het stedelijke Lent en dorpse Oosterhout. Het wordt de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. De Waaijer verbindt de nieuwe wijken in Lent en Oosterhout met park Lingezegen, het regionale park tussen Arnhem en Nijmegen, maar ook met het rivierenpark dat is ontstaan door de aanleg van de Spiegelwaal en met de Oosterhoutse Waarden. De Zandse plas is de meest oostelijk gelegen plas in De Waaijer en vormt de overgang naar agrarisch gebied, woongebied de Vossenpels en Park de Woerdt. Wonen aan deze plas is optimaal genieten van het weidse uitzicht!

 

Zandse plasOntwerpen van uw droomhuis

U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis veel vrijheid in architectuur. Er wordt geen standaardwoning verwacht, maar één die specifiek voor u en voor deze locatie is ontworpen. Om de woningen te laten aansluiten bij buurtschap Het Zand en de landelijke omgeving, is een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste regels zijn samengevat in het kavelpaspoort dat u hieronder als download aantreft.
 

Informatie

Wilt u meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon
024 - 329 8701, e-mail kavelwinkel@nijmegen.nl
 

Downloads

Onderstaande downloads verschaffen in grote lijnen inzicht in bebouwingsmogelijkheden, bouwproces en opbouw van de kosten van zelfbouw.

 

Kavelkaart met oppervlaktes

Bestemmingsplan

Kavelpaspoort

Inschrijfformulier

Basishandboek zelfbouw

Omgevingsvergunning aanvragen

Aansluittarieven 2018

Informatieblad diverse bouwwerken

Bouwen met een architect

 

 

 

Laatste nieuws

Uw droomhuis aan de mooiste plas van...
Donderdag 6 Oktober 2016 | reacties 0
Uw droomhuis aan de mooiste plas van Nijmegen? Wilt u wonen in een karakteristieke buurt met groen en water om u heen? Aan het Zandsepad zijn 17... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media