LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrije kavels Waaijenstein

Uw droomhuis midden in Park Waaijenstein?

Waaijenstein

Unieke kans, unieke plek

Wilt u wonen in een karakteristieke buurt met groen om u heen en alle voorzieningen dichtbij? Aan de Van Boetzelaerstraat in Nijmegen-Noord zijn 14 royale kavels beschikbaar, die grotendeels naar uw eigen ideeën zijn vorm te geven. De ligging van de vrije kavels is uniek; het park tot in uw achtertuin! Maar ook de dijk en de heerlijke uiterwaarden van de Waal om heerlijk uit te waaien vindt u op een steenworp afstand.

 

In de directe omgeving kunt u terecht voor alle dagelijkse behoeften, zoals winkels, school of dokter. Maar ook de binnenstad van Nijmegen met winkels, gezellige cafés en terrasjes bereikt u binnen een kwartiertje op de fiets. Bent u een actieve sporter? Dan biedt sportcentrum Nieuw Balveren tal van sporten, voetbal, hardlopen, buitenfitness en een tijdelijke BMX-baan.

 

 

WaaijensteinDe Plek

De Waaijer, het natuur- en recreatiegebied in de Waalsprong, loopt als een groene long tussen het stedelijke Lent en dorpse Oosterhout. Het wordt de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. De Waaijer verbindt de nieuwe wijken in Lent en Oosterhout met park Lingezegen, het regionale park tussen Arnhem en Nijmegen, maar ook met het rivierenpark dat is ontstaan door de aanleg van de Spiegelwaal en met de Oosterhoutse Waarden. Park Waaijenstein waarin zich de 14 kavels bevinden, is het meest westelijk gelegen deel van de Waaijer. En met het Landgoed Oosterhout van een heuse 21e eeuwse Baron om de hoek geeft dat wel aan dat wonen aan de Van Boetzelaerstraat nog steeds wonen op stand is!

 

WaaijensteinOntwerpen van uw droomhuis

U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis veel vrijheid in architectuur. Er wordt geen standaardwoning verwacht, maar één die specifiek voor u en voor deze locatie is ontworpen. Om de woningen te laten aansluiten bij het Landgoed Oosterhout en de parkachtige omgeving van Waaijenstein, is een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste regels zijn samengevat in het kavelpaspoort dat u op deze pagina als download aantreft.
 

Informatie

Wilt u meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon
024 - 329 8701, e-mail kavelwinkel@nijmegen.nl
 

Downloads

Onderstaande downloads verschaffen in grote lijnen inzicht in bebouwingsmogelijkheden, bouwproces en opbouw van de kosten van zelfbouw.

 

Kavelkaart met oppervlaktes

Inschrijfformulier

Bestemmingsplan

Kavelpaspoort

Basishandboek zelfbouw

Omgevingsvergunning aanvragen

Aansluittarieven 2018

Informatieblad diverse bouwwerken

Bouwen met een architect

 

Laatste nieuws

Zelfbouw - woondromen krijgen ruimte
Donderdag 6 April 2017 | reacties 0
Zelfbouw - woondromen krijgen ruimte De Waalsprong biedt ook ruimte voor de vrije kavelaar. De kavels liggen stuk voor stuk op... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media