LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vrachtverkeer Landschapszone

Maandag 24 Oktober 2011 | reacties 0
kraan

 

De gemeente is bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van de Landschapszone. Er komen drie grote plassen bij Lent en Oosterhout. Op dit moment wordt de bovengrond van de toekomstige Lentseplas (aan de oostzijde van de Prins Mauritssingel) afgegraven. Daarnaast wordt er een speciale bouwweg aangelegd en een zandwinningsinstallatie gebouwd. Tot februari 2012 zullen daarvoor incidenteel vrachtwagens met klei, grond en bouwmateriaal rijden door Oosterhout. Er zal zorgvuldig met de verkeersveiligheid worden omgegaan. Daar waar nodig worden maatregelen genomen.

 

Transport materiaal voor aanleg bouwweg (gele 1 op de kaart)
Om omwonenden tijdens het maken van de plassen zo min mogelijk te belasten, wordt een speciale bouwweg aangelegd naar een losplaats aan de Waal. Op die manier hoeft vrachtverkeer niet door de wijk te rijden. Voor deze bouwweg moet een op- en afrit worden gemaakt op de dijk. Tot februari 2012 rijden hiervoor nog 8 dagen vrachtwagens via de Ovatonde, Keizer Hendrik VI-singel en Oude Groenestraat richting de Waaldijk. De toekomstige bouwweg is aangegeven met een groene 4 op de kaart. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

 

Transport materiaal voor bouw zandwinningsinstallatie (roze 2 op de kaart)
Tussen de Griftdijk en het spoor wordt een zandwinningsinstallatie opgebouwd. Deze is aan het eind van het jaar gereed. De vrachtwagens met materialen hiervoor rijden via de Ovatonde, Keizer Hendrik VI-singel en Griftdijk.

 

Klik op het kaartje voor een grotere afbeelding

Grondtransport Lentseplas (blauwe 3 op de kaart)
Een deel van de bovengrond van de Lentseplas wordt verkocht. Dit materiaal wordt grotendeels getransporteerd via de Prins Mauritssingel. Incidenteel zullen transporten door Oosterhout plaatsvinden. De hoeveelheid en de duur van de transporten is afhankelijk van de afnemers.

 

Voor klachten over de werkzaamheden met betrekking tot de Landschapszone kunt u mailen naar de aannemer MNO: service.landschapszone@mno.nl. Voor meer informatie over de Landschapszone zie www.nijmegen.nl/landschapszone
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media