LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Uw droomhuis aan de mooiste plas van Nijmegen?

Donderdag 6 Oktober 2016 | reacties 0
kavels-zandse-plassfeerimpressie

Wilt u wonen in een karakteristieke buurt met groen en water om u heen? Aan het Zandsepad zijn 17 royale kavels beschikbaar die grotendeels naar uw eigen ideeën zijn vorm te geven! De kavels zijn uniek gelegen direct grenzend met de achtertuinen aan 18 hectare open water. Maar ook Park Lingezegen en de uiterwaarden van de Waal vindt u op een steenworp afstand om heerlijk uit te waaien.

                                           

De Plek

De Waaijer, het natuur- en recreatiegebied in de Waalsprong, loopt als een groene long tussen het stedelijke Lent en dorpse Oosterhout. Het wordt de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. De Waaijer verbindt de nieuwe wijken in Lent en Oosterhout met park Lingezegen, het regionale park tussen Arnhem en Nijmegen, maar ook met het nieuwe Rivierpark, de Spiegelwaal en de Oosterhoutse Waarden. De Zandse Plas is de meest oostelijk gelegen plas in De Waaijer en vormt de overgang naar agrarisch gebied, woongebied de Vossenpels en Park de Woerdt. Wonen aan deze plas is optimaal genieten van het weidse uitzicht!

 

Ontwerpen van uw droomhuis

U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis veel vrijheid in architectuur. Er wordt geen standaardwoning verwacht, maar één die specifiek voor u en voor deze locatie is ontworpen. Er is dan ook een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld, zodat de woningen aansluiten bij buurtschap het Zand en de landelijke omgeving.  De 17 kavels variëren van in grootte van circa 920 tot 1066 m2 en bieden daarmee volop ruimte voor uw individuele woonwensen. De kavels zijn beschikbaar vanaf € 415.000 vrij op naam.

 

Meer informatie

De verkoop van deze bijzondere kavels start tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 8 oktober. Wij vertellen u er graag meer over de mogelijkheden, en natuurlijk ligt een informatiepakket voor u klaar. Of neem na de Woonbeurs contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon 024 - 329 8701.

 

zelfbouwlocatie Zandse Plas 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media