LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Tweede inloopbijeenkomst De Lentse Kust

Dinsdag 1 September 2020 | reacties 0
0390-aqua-09

Na een succesvolle eerste inloopbijeenkomst organiseert ontwikkelaar Balance d'eau een tweede inloopbijeenkomst. Omdat het tijdens de eerste bijeenkomst heel druk was, zijn wellicht niet alle vragen beantwoord. Geïnteresseerden van het project De Lentse Kust hebben daarom op zaterdag 5 september opnieuw gelegenheid en zijn van harte welkom bij Grand Café Moeke aan de Lentse Plas. 

 

Onder het genot van een drankje én het prachtige uitzicht over de Lentse Plas, beantwoordt Balance d'eau graag uw vragen over de bijzondere drijvende woningen die op de Lentse Plas worden gerealiseerd. Naast Balance d'eau is ook de verkoopmakelaar aanwezig voor vragen over het verkoopproces. 

 

Wonen op water op de Lentse Plas 

Binnen het project  De Lentse Kust worden 27 drijvende woningen gerealiseerd met een prachtig weids uitzicht over de Lentse Plas. De woningen zijn tweelaags en variëren in woonoppervlakte tussen 151m² en 162m². Gelegen in de Lentse Plas, wat onderdeel is van De Waaijer. De Waaijer wordt een gevarieerd groengebied met water, oevers, strand, bos, recreatiegebied en ruimte om te wonen. 

 

Inloopbijeenkomst

U bent van harte welkom op zaterdag 5 september tussen 10.00 en 14.00 uur bij Grand Café Moeke in Nijmegen. Medewerkers van Balance d'eau staan voor u klaar om al uw vragen over de drijvende woningen te beantwoorden. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig, loop dus gerust binnen! 

 

Meer weten over het project? Klik hier

 

balance

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media