LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Succesvolle infodag de Lentse Kust

Maandag 27 Juli 2020 | reacties 2
0390-aqua-08

Zaterdag 18 juli organiseerde ontwikkelaar Balance d'eau een inloopbijeenkomst over het project de Lentse Kust bij Grand Café Moeke. Door de grote belangstelling is besloten een volgende inloopbijeenkomst te organiseren. 

 

Er was grote belangstelling voor het project, de adviseurs hebben de handen vol gehad om de vragen van geïnteresseerden te beantwoorden. Inmiddels zijn er zeven woningen verkocht en zijn er zeven woningen in optie. Wilt u het actuele aanbod bekijken? Neem dan contact op met Beste Prijs Makelaars, of bekijk de website.

 

Inloopbijeenkomst september 

Heeft u er afgelopen inloopbijeenkomst niet bij kunnen zijn? Geen nood. Balance d'eau organiseert op zaterdag 5 september een nieuwe inloopbijeenkomst bij Grand Café Moeke. Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan ontvangt u hierover bericht.

« Terug naar het overzicht

Reacties

M. Opgenoort (vrijdag 28 augustus 2020)

Graag nieuwsbrief Lentse Kust en ik wil ons ( 2 pers.) inschijven voor de inloopbijeenkomst op 5 september. Dank u.

Redactie Waalsprong (maandag 31 augustus 2020)

Beste meneer, mevrouw, u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar info@balancedeau.nl. Voor de inloopbijeenkomst van 5 september is het niet nodig om u aan te melden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media