LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Park Waaijenstein start de verhuur

Dinsdag 9 Februari 2021 | reacties 6
19081aipark-waaijensteinstp4v03

Vrijdag 12 februari start de verhuur van de 67 luxe appartementen in Park Waaijenstein. Geïnteresseerden in het project kunnen vanaf vrijdag 12 januari hun woningvoorkeurkeuren aangeven. 

 

Binnen het project Park Waaijenstein worden in totaal 85 appartementen gerealiseerd. Hiervan zijn er 18 reeds verkocht. De overige 67 appartementen gaan nu in verhuur. Park Waaijenstein bestaat uit vijf verschillende gebouwen die samen een carré vormen rondom het centrale binnenhof. De appartementen variëren in grootte van 73 tot 96 m² en de huurprijs start vanaf € 900,- per maand. Eén parkeerplaats is hierbij inbegrepen. Er zijn verschillende typen woningen beschikbaar, allen voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en een bergruimte. Als alles volgens planning verloopt worden de appartementen deze zomer opgeleverd.


De Waaijer

Park Waaijenstein ligt in het groene gebied De Waaijer. Het ligt aan het park en dichtbij de Waal, dit zorgt voor een prachtig uitzicht. Alle voorzieningen van de wijk Oosterhout én de stad Nijmegen zijn nabij. Denk hierbij aan medische voorzieningen, winkels en sportmogelijkheden. Binnenkort komen daar de voorzieningen in Hof van Holland nog eens bij: hier wordt een winkelcentrum en voorzieningen gerealiseerd, gecombineerd met woningen. Het appartementencomplex ligt vlakbij Buitenplaats Oosterhout, eigendom van Baron van Boetzelaer. 

 

Schrijf u nu in! 

Alléén als u staat ingeschreven als geïnteresseerde krijgt u op vrijdag 12 februari een mail met de link naar de inschrijfpagina. Schrijf u dus zo snel mogelijk in! Deze voorinschrijving duurt twee weken en dan worden de eerste appartementen toegewezen. Daarna wordt de inschrijving opengesteld voor overige belangstellenden. Het aanbod van appartementen kunt bekijken via de projectwebsite.  

« Terug naar het overzicht

Reacties

Vera Spaans (woensdag 10 februari 2021)

Ik heb belangstelling voor een huurappartement.

Redactie Waalsprong (woensdag 10 februari 2021)

Beste Vera, u zich aanmelden als geïnteresseerde via de website van Park Waaijenstein: https://hureninparkwaaijenstein.nl/#nieuwsbriefform.

Robert Rijkschroeff (woensdag 10 februari 2021)

Ik heb interesse in het grootste huurappartement en beslis dan wel na een bezichtiging indien mogelijk.

Redactie Waalsprong (donderdag 11 februari 2021)

@Robert, u kunt zich bij belangstelling het beste aanmelden als geïnteresseerde op de projectwebsite (www.hureninparkwaaijenstein.nl). Dan ontvangt u vrijdag 12 februari een mail met de inschrijflink voor de verschillende appartementen.

jan (donderdag 04 maart 2021)

kan ik mij nog inschrijven als geïnteresseerde voor huurwoning in Park Waaijenstein.

Redactie Waalsprong (maandag 08 maart 2021)

Beste Jan, daarvoor kunt u het beste contact opnemen met Rebo Groep, de verhuurder. Bekijk op deze pagina de contactmogelijkheden: https://hureninparkwaaijenstein.nl/contact/.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media