LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Kijk binnen bij de Lentse Kust

Dinsdag 2 Maart 2021 | reacties 0
0390-aqua-08

Vanaf maart geeft ontwikkelaar Balance d'eau geïnteresseerden de kans om een kijkje te komen nemen op de bouwplaats aan de Lentse Plas. U kunt nu perfect de ligging van de woningen op het water zien. Daarnaast is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in één van de woningen. 

 

De woningen op de Lentse Plas zijn in verkoop en er zijn nog woningen beschikbaar. Heeft u belangstelling maar bent u nog niet overtuigd? Dan is het vanaf maart mogelijk om op afspraak de bouwlocatie te bezoeken. Het projectteam van de Lentse Kust staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden door te spreken. Zij kunnen u dan ook optimaal de ligging van de woningen schetsen aan de hand van de meerpalen. 

 

U bent van harte welkom op een van de volgende dagen:

  • Zaterdag 13 maart 10.00 - 13.00u
  • Zaterdag 20 maart 10.00 - 13.00u
  • Zaterdag 27 maart 10.00 - 13.00u

Wilt u een afspraak maken? Stuur dan een mail naar Balance d'eau met daarin de dag en tijd van uw voorkeur. Balance d'eau neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media