LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Appartementen Park Waaijenstein

In Park Waaijenstein, onderdeel van De Waaijer, wordt een appartementencomplex met 16 ruime appartementen in vier verschillende types en twee luxe penthouses ontwikkeld.

 

Park Waaijenstein ligt aan het park en dichtbij de Waal, dit zorgt voor een prachtig uitzicht. Alle voorzieningen van Oosterhout én de stad Nijmegen zijn nabij, denk hierbij aan medische voorzieningen, winkels en sportmogelijkheden. Park Waaijenstein ligt aan de van Boetzelaerstraat, vlakbij Landgoed Oosterhout, dat nog steeds in handen is van de Baron van Boetzelaer.

 

Naast de koopappartementen worder er ook vrije sector huurappartementen gerealiseerd. Informatie over de huurappartementen volgt.

 

Bent u geïnteresseerd in deze woningen? Dan kunt u zich hier aanmelden, de makelaar zal contact met u opnemen. Meer informatie over dit project vindt u op de projectwebsite.

 

Laatste nieuws

De bouw van Park Waaijenstein feestelijk...
Donderdag 13 Februari 2020 | reacties 5
De bouw van Park Waaijenstein feestelijk ingeluid! Donderdag 13 februari werd de start bouw van Park Waaijenstein feestelijk gevierd met onder... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media