LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Appartementen Park Waaijenstein

In Park Waaijenstein, onderdeel van De Waaijer, wordt een appartementencomplex met in totaal 85 appartementen ontwikkeld. Bestaande uit 16 ruime koopappartementen in vier verschillende types en twee luxe koop-penthouses, en 67 luxe vrije-sector huurappartementen.

 

Park Waaijenstein ligt aan het park en dichtbij de Waal, dit zorgt voor een prachtig uitzicht. Alle voorzieningen van Oosterhout én de stad Nijmegen zijn nabij, denk hierbij aan medische voorzieningen, winkels en sportmogelijkheden. Park Waaijenstein ligt aan de van Boetzelaerstraat, vlakbij Landgoed Oosterhout, dat nog steeds in handen is van de Baron van Boetzelaer. Het complex bestaat uit 5 separate gebouwen die samen een carré vormen rondom het centrale binnenhof. 

 

Alle koopappartementen zijn inmiddels verkocht. Maar de huurappartementen worden nog in verhuur gebracht. De grootte van de appartmenten varieërt van 73 tot 96 m² en hebben een huurprijs vanaf € 900,- per maand. Eén toegewezen parkeerplaats in de stallingsgarage op de begane grond is hierbij inbegrepen. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en een bergruimte. Naar verwachting wordt er in de zomer van 2021 opgeleverd. U kunt zich  alvast inschrijven als geïnteresseerde voor de huurwoningen via de website  www.hureninparkwaaijenstein.nl

 

Bent u geïnteresseerd in deze woningen? Meer informatie over dit project vindt u tevens op de projectwebsite van de koopappartementen. 

Woningen

» Meer woningen

Laatste nieuws

De bouw van Park Waaijenstein feestelijk...
Donderdag 13 Februari 2020 | reacties 5
De bouw van Park Waaijenstein feestelijk ingeluid! Donderdag 13 februari werd de start bouw van Park Waaijenstein feestelijk gevierd met onder... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media