LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrijstaand type vrijstaande-woning

Zuiderveld - Zuyd vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Zuyd vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Zuyd vrijstaand vrijstaande-woning

Informatie

Project: Zuiderveld - Zuyd »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Vrijstaand
Type woning: vrijstaande-woning
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 174 m2
Kaveloppervlak: 428 m2
Inhoud: 652 m3
Status: In Optie
Prijs: € 565.000,-

Beschrijving

Wil je besparen op je energierekening? Deze vrijstaande woning is gasloos en heeft zonnepanelen. Met zo'n duurzame woning ben je meteen goed voorbereid op de toekomst!Aan de voorkant van het huis bevindt zich de ruime woonkamer. De casco keuken met openslaande deuren naar de tuin zit aan de achterkant van het huis.Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een grote badkamer. De masterbedroom heeft een wandje in de kamer zodat je daarachter een kastenwand kunt maken. Zo heb je je eigen walk-in-closet!De zolder met dakraam biedt de mogelijkheid om extra slaapkamers te creƫren. Of wat dacht je van een extra badkamer, studeerkamer, speelkamer of sportkamer? Aan jou de keuze!

Projectinformatie

De verkoop van Zuiderveld-Zuyd start dinsdag 16 oktober 2018. Vanaf dat moment zijn op de website alle verkoopstukken te downloaden en kun je je voorkeur(en) doorgeven!

In Zuiderveld - Zuyd worden 15 elegante tweekappers en 5 vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn gasloos en hebben zonnepanelen en worden aangesloten op stadsverwarming.

15 Twee-onder-een-kapwoningen
De tweekappers, waarvan enkele voorzien van een dwarskap, beschikken over drie woonlagen, een aangebouwde garage/berging,  een open woonkeuken, drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping met voldoende ruimte om extra kamers te creëren. De gebruikte materialen van de gevel geven de woning een markante uitstraling en sfeervolle bouwstijl.

5 Vrijstaande woningen
De vrijstaande woningen komen in twee varianten. Zo staan de woningen of in de lengte of in de breedte op de ruime kavel. Door toepassing van grote raampartijen ontstaat er veel daglichttoetreding in de woning.  De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming en een ruime leefkeuken. Desgewenst kunnen de living en leefkeuken met elkaar verwisseld worden. Op de verdieping drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping heb je de ruimte voor nog eens extra kamer(s).


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media