LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrijstaand type vrijstaande-woning

Zuiderveld - Zuyd vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Zuyd vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Zuyd vrijstaand vrijstaande-woning

Informatie

Project: Zuiderveld - Zuyd »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Vrijstaand
Type woning: vrijstaande-woning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 168 m2
Kaveloppervlak: 396 m2
Inhoud: 654 m3
Status: In Optie
Prijs: € 545.000,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Beschrijving

Deze vrijstaande woning heeft een aangebouwde stenen geïsoleerde garage die vanuit de keuken te bereiken is. Tevens zijn er twee parkeerplekken op eigen terrein.
De woning heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin van 188 m2. Vanuit de keuken met raam kijk je tijdens het koken lekker naar buiten.
Uiteraard wil iedereen een eigen slaapkamer. Geen probleem, op de eerste verdieping vind je er drie! De ouder slaapkamer aan de achterkant is voorzien van een inloopkast. De verplaatste badkamer is ruim genoeg voor het hele gezin.
De zolder is voorzien van een dakraam en is vrij in te delen en biedt de mogelijkheid voor extra slaapkamers, een studeerkamer of een extra badkamer. Hoe deel jij deze grote ruimte straks in?

Projectinformatie

De verkoop van Zuiderveld-Zuyd start dinsdag 16 oktober 2018. Vanaf dat moment zijn op de website alle verkoopstukken te downloaden en kun je je voorkeur(en) doorgeven!

In Zuiderveld - Zuyd worden 15 elegante tweekappers en 5 vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn gasloos en hebben zonnepanelen en worden aangesloten op stadsverwarming.

15 Twee-onder-een-kapwoningen
De tweekappers, waarvan enkele voorzien van een dwarskap, beschikken over drie woonlagen, een aangebouwde garage/berging,  een open woonkeuken, drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping met voldoende ruimte om extra kamers te creëren. De gebruikte materialen van de gevel geven de woning een markante uitstraling en sfeervolle bouwstijl.

5 Vrijstaande woningen
De vrijstaande woningen komen in twee varianten. Zo staan de woningen of in de lengte of in de breedte op de ruime kavel. Door toepassing van grote raampartijen ontstaat er veel daglichttoetreding in de woning.  De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming en een ruime leefkeuken. Desgewenst kunnen de living en leefkeuken met elkaar verwisseld worden. Op de verdieping drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping heb je de ruimte voor nog eens extra kamer(s).


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media