LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrijstaand type vrijstaande-woning

Zuiderveld - Nieuwe Buurt vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Nieuwe Buurt vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Nieuwe Buurt vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Nieuwe Buurt vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Nieuwe Buurt vrijstaand vrijstaande-woning

Informatie

Project: Zuiderveld - Nieuwe Buurt »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Vrijstaand
Type woning: vrijstaande-woning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 170 m2
Inhoud: 410 m3
Status: In Optie
Prijs: € 459.000,-

Downloads

Beschrijving

Bouwnummers 1 en 26.

Opstaan en koffie drinken, genieten van de ochtendzon in de lichte woonkamer. De grote raampartijen zorgen er voor dat u niets mist. En het mooie is, dit kan zomaar het begin zijn van een doodgewone werkdag.

Aan het eind van een drukke werkdag keert u weer terug naar de rustige en groene omgeving van Nieuwe Buurt. Waar u om te ontspannen uw fiets uit de garage haalt voor een fietstocht door tussen de fruitkwekerijen van de Betuwe. Wat een luxe, zo dicht bij huis.

De twee vrijstaande woningen in Nieuwe Buurt zijn ieder uniek. Één met een dwarskap en één met een langskap. Aan u de voorkeur.

Kenmerken:
-Deze woningen zijn 6,3 meter breed en 11,3 meter diep
-Klassieke zijentree met toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping
-Lichte tuingerichte woonkamer en ruime open woonkeuken
-Bij bouwnummer 1 zijn enkele raamkozijnen voorzien van platinagrijzen kaders, bij bouwnummer 26 worden deze kaders gerealiseerd middels contrasterende gevelstenen
-Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer voorzien van ligbad, designradiator, luxe Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen
-De hoofdslaapkamer is standaard voorzien van een ruimte voor een inloopkast
-De royale tweede verdieping biedt voldoende ruimte voor een vierde slaapkamer, werk- of speelkamer of zelfs een tweede badkamer.
-Door de gedraaide kap van bouwnummer 1 is de zolder van deze woning extra ruim
-Aansluitpunt voor wasmachine én -droger op zolder
-De garage biedt de mogelijkheid voor het stallen van uw auto, van fietsen en/of opslag van tuinmeubels en gereedschap
-Parkeren op eigen oprit

Projectinformatie

Nieuwbouw in Nieuwe Buurt, Zuiderveld-Nijmegen

Thuis in Zuiderveld!

In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong omgeving Nijmegen, ontwikkelen AM en VanWonen een gevarieerd plan met 46 koopwoningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur.

Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie of vier slaapkamers, een zolder en een vrijstaande berging of een garage. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 172 m².

Ontdek Zuiderveld, dé nieuwbouw wijk van Nijmegen!
Een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Bijna alle woningblokken liggen straks in de nabijheid van bomen, beplanting of wadi. Dat maakt de natuurlijke beleving van Nieuwe Buurt Zuiderveld zo bijzonder.

De naam van Zuiderveld is misschien wat misleidend voor de meest noordelijke woonbuurt van de Waalsprong. Het ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, aan de Griftdijk en in de directe omgeving van de wijken De Grote Boel, De Boomgaard, De Elten en Het Nijland. En wist u dat deze wijk, met de Betuwe letterlijk in de achtertuin op slechts 20 fietsminuten is van de binnenstad van Nijmegen?

Als bewoner van Zuiderveld kunt u gebruik maken van de voorzieningen die al ruimschoots aanwezig zijn in de omgeving. Van gezondheidszorg tot school, van sportvoorziening tot buurtwinkelcentrum, u bent van alle gemakken voorzien. En voor een gezellig avondje uit bent u zó in de binnenstad van Nijmegen of in de nieuwe bioscoop Cinemec. Dat maakt het wonen in deze moderne wijk zo aantrekkelijk!


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media