LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrijstaand type Vrijstaande woning

Koudenhoek - Lentelijn vrijstaand Vrijstaande woning Koudenhoek - Lentelijn vrijstaand Vrijstaande woning Koudenhoek - Lentelijn vrijstaand Vrijstaande woning

Informatie

Project: Koudenhoek - Lentelijn »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Vrijstaand
Type woning: Vrijstaande woning
Aantal kamers: 0
Status: Beschikbaar
Prijs: € 647.000,-

Beschrijving

Op zoek naar ruimte en stijl? Deze riante woningen gaan letterlijk de hoogte in met kenmerkende spitse daken. De huizen zijn gesitueerd op een ruime kavel met volop groen aan de voorkant en in de eigen tuin. De woningen zijn al ingericht met een fraaie keuken en een complete badkamer, die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. 

 

Prijs vanaf € 647.000 v.o.n.


Projectinformatie

Project Lentelijn is een knusse woonbuurt die gerealiseerd wordt in Koudenhoek. In het zuidelijkste deel van deze nieuwbouwwijk komt een gevarieerd aanbod aan woningen geschikt voor verschillende woonwensen. Voor starters en jonge gezinnen bieden de geschakelde woningen en de appartementen alle ruimte voor ontspanning en groei. De doorgroeiers vinden volop ruimte in de twee-onder-een-kap of de vrijstaande woningen. Ook voor de oudere bewoners is een nieuw thuis voorzien met enkele levensloopbestendige woningen. In totaal zijn er 89 woningen en 14 appartementen gepland. Kortom Lentelijn geeft kleur aan woonwensen van jong en oud.

 

Koudenhoek 

Deze wijk wordt gerealiseerd ten oosten van de Griftdijk-Noord. Het wordt gesplitst in een noordelijk en zuidelijk deel. Project Lentelijn van Jongen Bouwpartners ligt in de zuidelijke punt van de wijk. Lees hier meer over Koudenhoek. De woonbuurt profiteert straks van de levendigheid van wonen nabij het Hof van Holland én De Waaijer als achtertuin.

 

Verkoop van project Lentelijn start op dinsdag 29 juni om 12.00 uur. Klik voor meer informatie naar de projectsite: www.lentelijn.nl
 

Inzake de woningen die momenteel als ‘verkocht onder voorbehoud’ in het woningaanbod op de projectsite van Lentelijn in het overzicht zijn opgenomen: Jongen Bouw Partners is momenteel in onderhandeling met een belegger voor 23 gezinswoningen en 14 appartementen, die vervolgens als huurwoningen in de vrije sector op de markt gebracht worden.

 

Lentelijn, Koudenhoek

 


Grotere kaart bekijken


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media