LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrije-kavel type Vrije kavel

Vrije kavels Zuiderveld vrije-kavel Vrije kavel Vrije kavels Zuiderveld vrije-kavel Vrije kavel

Informatie

Project: Vrije kavels Zuiderveld »
Bouwnummer: 5
Adres: Jacques Tatistraat
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Vrije-kavel
Type woning: Vrije kavel
Aantal kamers: 0
Kaveloppervlak: 414 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 231.000,- inc. Btw

Beschrijving

Aan de buitenrand van Zuiderveld, aan de Jacques Tatistraat, zijn 5 ruime bouwpercelen beschikbaar die grotendeels naar eigen idee zijn vorm te geven! De kavels zijn uniek gelegen aan een brede groene zoom in de overgang naar de Griftdijk met zijn karakteristieke dijkprofiel en boomstructuur. De grootte is bij alle kavels ca. 414m2. Hier krijgt u de kans uw eigen woning vorm te geven.

 

Ontwerpen van uw droomhuis

U krijgt bij het ontwerpen van uw eigentijdse woonhuis, kaders mee vanuit het beeldkwaliteitplan zodat uw woning past bij de gewenste architectuur in Zuiderveld-West.

Om uw woning te laten aansluiten bij de nieuwe bebouwing in de omgeving, is hiervoor een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste regels zijn samengevat in de download 'kavelpaspoort'.


Projectinformatie

ReferentiebeeldZuiderveld ligt in Oosterhout aan de Griftdijk aan de historische route tussen Lent en Elst. Wonen in Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen, met alle voorzieningen om de hoek.

 

De buurt heeft een robuuste groenstructuur met royale parken die door de wijk lopen. Deze opzet is geïnspireerd door het landschap van de Betuwe.

 

Aan de buitenrand van de buurt zijn 5 bouwkavels te koop van ca. 415 m2 voor eigentijdse architectuur. Lees in de download 'kavelpaspoort' meer over de plek, de kavels en het bouwplan.

 

Informatie

Wilt u meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, T: 024 - 329 8701, E: kavelwinkel@nijmegen.nl

 

Downloads

Onderstaande downloads verschaffen in grote lijnen inzicht in bebouwingsmogelijkheden, bouwproces en opbouw van de kosten van zelfbouw.

 

Kavelkaart

Inschrijfprocedure

Inschrijfformulier

Bestemmingsplan

Kavelpaspoort

Basishandboek zelfbouw

Omgevingsvergunning aanvragen

Aansluittarieven 2020

Informatieblad diverse bouwwerken

Bouwen met een architect

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media