LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrije-kavel type Vrije kavel

Vrije kavels Zuiderveld fase 2 vrije-kavel Vrije kavel Vrije kavels Zuiderveld fase 2 vrije-kavel Vrije kavel Vrije kavels Zuiderveld fase 2 vrije-kavel Vrije kavel Vrije kavels Zuiderveld fase 2 vrije-kavel Vrije kavel Vrije kavels Zuiderveld fase 2 vrije-kavel Vrije kavel Vrije kavels Zuiderveld fase 2 vrije-kavel Vrije kavel

Informatie

Project: Vrije kavels Zuiderveld fase 2 »
Bouwnummer: 13
Adres: Fritz Langstraat
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Vrije-kavel
Type woning: Vrije kavel
Aantal kamers: 0
Kaveloppervlak: 583 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 319.300,- incl. btw

Beschrijving

Kavel nummer 13 heeft een oppervlakte van 583 m2 en is de grootste kavel in fase 2. Kavels 10 tot en met 14 liggen aan een hof met een gezamenlijke toegang, waar ook de inrit naar de kavel is gelegen. Dit kavel is aan de westzijde en deels aan de noordzijde voorzien van een geluidsscherm, dat is uitgevoerd door middel van een stevig hekwerk voorzien van kokosmatten met begroeiing. Deze zijn reeds geplaatst en worden uw eigendom. Het maximaal te bebouwen oppervlakte is in rood gearceerd aangegeven in de kavelkaart.


Projectinformatie

Aan de buitenrand Zuiderveld, aan de Fritz Langstraat, zijn 10 bouwkavels beschikbaar. De woningen zijn grotendeels naar eigen idee vorm te geven. De kavels zijn uniek gelegen in een besloten groene setting in de overgang naar de Griftdijk met zijn karakteristieke dijkprofiel en boomstructuur. De grootte van de kavels ligt tussen de ca. 345 m² en 583 m².

 

In onderstaande afbeelding ziet u de kavels op de kaart, met de daarbij bijbehorende oppervlakte per kavel.

 

kavelkaart

 

Ontwerpen van uw droomhuis

U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis kaders mee vanuit het beeldkwaliteitsplan, zodat uw woning past bij de gewenste architectuur in Zuiderveld. De woningen op de kavels in Zuiderveld zijn grotendeels naar eigen idee vorm te geven. Zo kunt u veel creativiteit kwijt in uw droomhuis! Om uw woning te laten aansluiten bij de nieuwe bebouwing in de omgeving,  hiervoor een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste regels zijn samengevat in de download 'kavelpaspoort'. 

 

Zuiderveld

De nieuwe woonbuurt Zuiderveld biedt ruimte om uw eigen woning te bouwen. Deze buurt ligt aan de Griftdijk, de historische route tussen Lent en Elst en aan de Keizer Hendrik VI-singel.

 

Wonen in Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. Een gezinsvriendelijke wijk, met alle voorzieningen binnen handbereik. De robuuste groenstructuur maakt het wonen in Zuiderveld extra aantrekkelijk. De wadi’s en het rijke groen daaromheen zorgen voor ruimte voor spelen, rust en ruimte in uw woonomgeving. Zo wordt midden in de wijk het Ingmar Bergmanpark  gerealiseerd, en wordt op termijn een park aan de oostzijde van de wijk ingericht, dat aansluit op het al gerealiseerde park Grote Boel

 

Zuiderveld ligt nabij de nieuwe wijken van Oosterhout, aan de Griftdijk. De wijk biedt een snelle verbinding met de A15 en de N325. Ook de binnenstad van Nijmegen is via de Prins Mauritssingel en de twee bruggen over de Waal goed bereikbaar. De wijk beschikt over goede verbindingen met openbaar vervoer.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over mogelijkheden? Neem dan telefonisch (024 329 2719) of per mail ( kavelwinkel@nijmegen.nl) contact op met de Kavelwinkel Nijmegen. U kunt ook live chatten met het Waalsprongteam. Dit kan van maandag tot vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur via  www.waalsprong.nl. Ook is het mogelijk om door een telefonisch- of chatspreekuur in te plannen. Neem hiervoor per mail contact met ons op.

 

Downloads

Onderstaande downloads verschaffen in grote lijnen inzicht in bebouwingsmogelijkheden, bouwproces en opbouw van de kosten van zelfbouw.

 

 

zv fase 2zv fase 2.1


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media