LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Twee-onder-een-kap type twee-onder-een-kap-woning

Zuiderveld - Zuyd twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning Zuiderveld - Zuyd twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning Zuiderveld - Zuyd twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning Zuiderveld - Zuyd twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning

Informatie

Project: Zuiderveld - Zuyd »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Twee-onder-een-kap
Type woning: twee-onder-een-kap-woning
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 184 m2
Kaveloppervlak: 270 m2
Inhoud: 577 m3
Status: In Optie
Prijs: € 467.500,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Downloads

Beschrijving

Deze twee-onder-één-kap nieuwbouw woning in Zuiderveld - Zuyd heeft twee parkeerplekken op eigen terrein. De aangebouwde geïsoleerde garage biedt daarnaast nog een extra parkeerplaats. 

De open keuken grenst aan de tuin op het Westen. Wel zo handig, want dan kan je tijdens het koken de kinderen in de gaten houden wanneer ze lekker buitenspelen. De woonkamer zit aan de voorkant van het huis. 

Iedereen een eigen slaapkamer? Geen probleem! Op de eerste verdieping vind je er maar liefst vier! Ook de badkamer is ruim genoeg om samen met het hele gezin tanden te poetsen.

De zolder is vrij in te delen. Misschien wil je wel een extra slaapkamer realiseren? Of gebruik de ruimte als sportplek of speelruimte voor het hele gezin. 

Projectinformatie

De verkoop van Zuiderveld-Zuyd start dinsdag 16 oktober 2018. Vanaf dat moment zijn op de website alle verkoopstukken te downloaden en kun je je voorkeur(en) doorgeven!

In Zuiderveld - Zuyd worden 15 elegante tweekappers en 5 vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn gasloos en hebben zonnepanelen en worden aangesloten op stadsverwarming.

15 Twee-onder-een-kapwoningen
De tweekappers, waarvan enkele voorzien van een dwarskap, beschikken over drie woonlagen, een aangebouwde garage/berging,  een open woonkeuken, drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping met voldoende ruimte om extra kamers te creëren. De gebruikte materialen van de gevel geven de woning een markante uitstraling en sfeervolle bouwstijl.

5 Vrijstaande woningen
De vrijstaande woningen komen in twee varianten. Zo staan de woningen of in de lengte of in de breedte op de ruime kavel. Door toepassing van grote raampartijen ontstaat er veel daglichttoetreding in de woning.  De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming en een ruime leefkeuken. Desgewenst kunnen de living en leefkeuken met elkaar verwisseld worden. Op de verdieping drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping heb je de ruimte voor nog eens extra kamer(s).


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media