LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Twee-onder-een-kap type twee-onder-een-kap-woning

Wonen op de Set - Take two twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning Wonen op de Set - Take two twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning Wonen op de Set - Take two twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning Wonen op de Set - Take two twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning

Informatie

Project: Wonen op de Set - Take two »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Twee-onder-een-kap
Type woning: twee-onder-een-kap-woning
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 184 m2
Kaveloppervlak: 270 m2
Inhoud: 577 m3
Status: In Optie
Prijs: € 467.500,-

Downloads

Beschrijving

Deze twee-onder-één-kap nieuwbouw woning in Zuiderveld - Zuyd heeft twee parkeerplekken op eigen terrein. De aangebouwde geïsoleerde garage biedt daarnaast nog een extra parkeerplaats. 

De open keuken grenst aan de tuin op het Westen. Wel zo handig, want dan kan je tijdens het koken de kinderen in de gaten houden wanneer ze lekker buitenspelen. De woonkamer zit aan de voorkant van het huis. 

Iedereen een eigen slaapkamer? Geen probleem! Op de eerste verdieping vind je er maar liefst vier! Ook de badkamer is ruim genoeg om samen met het hele gezin tanden te poetsen.

De zolder is vrij in te delen. Misschien wil je wel een extra slaapkamer realiseren? Of gebruik de ruimte als sportplek of speelruimte voor het hele gezin. 

Projectinformatie

Wonen op de Set - Take two gaat woensdag 26 juni in verkoop. Take two bestaat in totaal uit 41 ruime hoek- en tussenwoningen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, een afgewerkte keuken, luxe sanitair, tegelwerk en een tuincheque ter waarde van €1500.

 

Meer informatie volgt.


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media