LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Twee-onder-een-kap type twee-onder-een-kap-woning

De Regisseur twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning De Regisseur twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning De Regisseur twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning De Regisseur twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning De Regisseur twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning

Informatie

Project: De Regisseur »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Twee-onder-een-kap
Type woning: twee-onder-een-kap-woning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 143 m2
Kaveloppervlak: 237 m2
Inhoud: 498 m3
Status: In Optie
Prijs: € 403.000,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Beschrijving

Woningtype E4

16 chique tweekappers
Statig en chique wonen aan de Singel. De 16 tweekappers staan afwisselend met de vrijstaande woningen aan de buitenrand. De tweekappers hebben, net als de vrijstaande woningen, een luxe en statige uitstraling die zorgen voor een indrukwekkend straatbeeld tussen het groen. Het is heerlijk en gemoedelijk wonen in een twee-onder-een kap woning

Chique tweekappers:
• 143 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 354.000 v.o.n.

20 Luxe tweekappers
Prettig en levendig wonen in het hof. Dit type bestaat uit 20 tweekappers die gelegen zijn aan het hof. In het Hof is altijd iets te zien en altijd wel iets te doen. De (optionele) pergola’s en optionele uitbouw aan de voorzijde maken deze woningen nog eens extra bijzonder! Deze woningen creëren een gezellige en prettige sfeer waarin iedereen elkaar kent en met elkaar in contact kan komen komt en kinderen een heerlijke plek hebben om te spelen. In een twee-onder-een-kapwoning aan het hof voel je je daarom gelijk thuis!

20 Luxe tweekappers:
• 143 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 372.500 v.o.n.

Projectinformatie

Ontwikkelaar Stam en de Koning presenteert het nieuwe project ‘De Regisseur’ in Zuiderveld met in totaal 82 koopwoningen. Maak kennis met elegant wonen: vrijstaand, twee-onder-een-kap of tussenwoningen ieder met een eigen uitstraling en identiteit.

 

Het project De Regisseur speelt in op de verschillende kwaliteiten die het gebied heeft. Daarbij is de inrichting van de publieke ruimte en de erfafscheidingen erg belangrijk en een verlengstuk van de woonbeleving.  Het toevoegen van veranda’s, pergola’s, uitbouwen aan de zijgevel of voorgevel, sprongetjes van de achtergevel en voorgevel maakt dat er een afwisselend gevelbeeld ontstaat. Er wordt naast keimwerk gebruik gemaakt van bijzonder metselwerk met witte accenten en overstekken.

 

De woningen in De Regisseur spelen in op drie sferen:

 

Statig en Chique wonen aan de singel

Tweekappers van 149 tot circa 164 m2 gbo

Vrijstaande woningen van circa 163-171 m2 gbo

 

Prettig en levendig wonen aan het hof met veranda’s

Tweekappers van 149 - 164 m2 gbo

 

Sterk en Stads wonen
Direct aan het park onder een luifel

Rij en hoekwoningen van 127 - 139 m2 gbo

 

Zuiderveld

Zuiderveld is een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Wie straks door Zuiderveld rijdt, loopt of fietst komt letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. Voor de centrale straat door de buurt is de overkoepelende term ‘Op de Set’ gekozen. Toepasselijker kan niet, want de straat verbindt alle afzonderlijke regisseurs met elkaar. De woningbouw in Zuiderveld is volop in ontwikkeling en onlangs is de woningbouw van de eerste projecten gestart. ‘De Regisseur’ ligt omsloten door de straten Op de Set, de John Fordstraat en het Ingmar Bergmanpark en het Bert Haanstrapark. 

 

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de projectsite of neem contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars, tel 024-324 42 44.

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media