LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Huurwoning vrije sector: rijwoning Op de Set

Zuiderveld - Vrije sector huur - Op de Set rijwoning Huurwoning vrije sector: rijwoning Op de Set Zuiderveld - Vrije sector huur - Op de Set rijwoning Huurwoning vrije sector: rijwoning Op de Set

Informatie

Project: Zuiderveld - Vrije sector huur - Op de Set »
Gebied: Oosterhout »
Huurwoning: Directe huur
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Huurwoning vrije sector: rijwoning Op de Set
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 123 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: vanaf € 1.095,- tot € 1195

Kaart

Beschrijving

Deze huurwoningen in het project Op de Set vallen in de vrije sector huur. Lees er meer over en meld u aan via de  projectsite van de verhuurder om op de hoogte te blijven van de start verhuur. 


Projectinformatie

In Take Two van het project Wonen op de Set worden 44 woningen aangeboden. Twintig daarvan vallen in de vrije sector en worden verhuurd door een institutioneel belegger. De woningen worden gebouwd in de wijk Zuiderveld, en worden in het najaar van 2020 opgeleverd, naar verwachting in oktober.

 

De woningen van Huren Op de Set kenmerken zich door de speelse en elegante architectuur. Dit ziet u terug in de verspringende gevels, opvallende minerale steenstrips, subtiele Franse balkons en een eigentijdse kleurstelling.

 

De woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer. De open keuken is voorzien van luxe, moderne apparatuur. Er zijn 3 slaapkamers, een luxe badkamer met ligbad en de zolder is vrij in te delen.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op hurenopdeset.nl. Daar zijn ook de online huurprocedure en de huurprijzen te vinden, en de voorwaarden om voor een woning in aanmerking te komen. De verhuur van deze woningen is gestart op 30 juni. 

 

 


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media