LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Tussenwoning

Soetegaerde rijwoning Tussenwoning Soetegaerde rijwoning Tussenwoning Soetegaerde rijwoning Tussenwoning Soetegaerde rijwoning Tussenwoning

Informatie

Project: Soetegaerde »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Tussenwoning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 120 m2
Kaveloppervlak: 119 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 350.000,-

Beschrijving

Er worden 12 tussenwoningen gerealiseerd, verdeeld over drie blokken met woningen. Qua ruimte en indeling zijn de woningen grotendeels gelijk, maar natuurlijk niet helemaal. Er is een grote variatie in accenten aan de gevels, die bijvoorbeeld van invloed zijn op de indeling of de lichtinval van de woning. U kiest de woning die bij u past!

Standaard hebben alle woningen drie slaapkamers en een mooie badkamer. Op de tweede verdieping is een ruime zolder. Voor alle woningen geldt dat de keuken in een 'parallelopstelling' is geplaatst aan de voorzijde van de woning. De ramen tot dicht aan de grond geven de keuken een heerlijke lichtinval. De woningen zijn standaard voorzien van een keuken, badkamer en toilet.

Alle woningen hebben een breedte van 5,40 meter (binnenmaat 5,10 m.) en de meeste woningen hebben een diepte van ca. 9 meter. De woonoppervlakte varieert tussen 120 m² en 131 m² en de kaveloppervlakte tussen 119 m² en 136 m². 

 

De prijzen variëren tussen € 350.000 en € 375.000 v.o.n. 


Projectinformatie

In de nieuwe wijk Woenderskamp in de Waalsprong kun je straks puur, groen en waterrijk wonen. In totaal komen er zes deelbuurtjes waarvan Soetegaerde er één is. In Woenderskamp woon je in een historisch landelijke omgeving, prachtig ingebed tussen boomgaarden, groene zones en watergebieden. En helemaal mooi, het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong in de wijk Hof van Holland is letterlijk om de hoek.

De woningen in Soetegaerde liggen fraai tussen de Watersingel en de Italiëstraat. Het wordt een gezellige en autoluwe woonbuurt met een eigentijdse uitstraling. Ben je op zoek naar een plek waar privacy en een groene en kindvriendelijke omgeving centraal staan? Dan kom je thuis in Soetegaerde, waar je de keuze hebt uit een divers aanbod aan woningen. In de derde fase worden er verschillende type woningen ontwikkeld. Je hebt keuze uit hoek- en tussenwoningen, driekappers en semi-bungalows. De prijzen variëren tussen € 350.000 en € 525.000 v.o.n. 

 

Planning

De eerste en tweede fase van het project zijn helemaal uitverkocht. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de woningen. En de eerste woningen zijn al opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt kan de bouw van de derde fase starten in het vierde kwartaal van 2021. 

 

Meer weten? Ga naar de projectpagina

 

soetegaerde fase 3


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media