LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Tussenwoning Soetegaerde

Soetegaerde Fase 2 rijwoning Tussenwoning Soetegaerde Soetegaerde Fase 2 rijwoning Tussenwoning Soetegaerde Soetegaerde Fase 2 rijwoning Tussenwoning Soetegaerde Soetegaerde Fase 2 rijwoning Tussenwoning Soetegaerde

Informatie

Project: Soetegaerde Fase 2 »
Adres: Italiëstraat
Gebied: Hofvanholland »
Huurwoning: Directe huur
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Tussenwoning Soetegaerde
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 120 m2
Kaveloppervlak: 119 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: van € 1.165,- tot ³ 1305

Beschrijving

Er worden 18 tussenwoningen gerealiseerd, verdeeld over 5 blokken met woningen. Qua ruimte en indeling zijn de woningen grotendeels gelijk, maar natuurlijk niet helemaal! Er is een grote variatie in accenten aan de gevels, die bijvoorbeeld van invloed zijn op de indeling of de lichtinval van de woning. U kiest de woning die bij u past!

Standaard hebben alle woningen 3 slaapkamers en een mooie badkamer. De luxe keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven-magnetron en vaatwasser. Alle apparatuur is van het merk Atag. Voor alle  woningen geldt dat de keuken in een 'parallelopstelling' is geplaatst aan de voorzijde van de woning. De ramen tot aan de grond geven de keuken een heerlijke lichtinval.

Alle woningen hebben een breedte van 5,40 meter (binnenmaat 5,10 m.) en de meeste woningen hebben een lengte van ca. 9 meter. De bouwnummers 20, 23, 44, 48, 49 en 52 zijn aan de voorzijde 30 cm. uitgebouwd. Dit geldt voor de begane grond, maar ook voor de verdiepingen. Deze woningen zijn dus 30 cm. dieper en vallen op doordat ze iets uit de rij springen.

 

Bekijk de details van de verschillende bouwnummers op de projectsite


Projectinformatie

In de wijk Woenderskamp kun je straks puur, groen en waterrijk wonen. In totaal komen er zes deelbuurtjes waarvan Soetegaerde er één is. In Woenderskamp woon je in een historisch landelijke omgeving, prachtig ingebed tussen boomgaarden, groene zones en watergebieden. En helemaal mooi, het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland is letterlijk om de hoek.

De vrije-sector huurwoningen in Soetegaerde liggen aan de Italiëstraat. Het wordt een gezellige en autoluwe woonbuurt met een eigentijdse uitstraling. Ben je op zoek naar een plek waar privacy en een groene en kindvriendelijke omgeving centraal staan? Er worden twee typen huurwoningen gerealiseerd, namelijk tien hoekwoningen en 18 tussenwoningen. 

 

De woningen hebben een tuingerichte woonkamer en een luxe badkamer en keuken. Daarnaast zijn er drie slaapkamers, en een ruime zolder. Met een woonoppervlak tussen de 120 en 130 m² is het heerlijk wonen. De huurprijzen variëren tussen € 1165 en € 1395 per maand. De bouw van de woningen is al in volle gang. Naar verwachting worden de woningen nog voor het einde van het jaar opgeleverd. 

 

Meer weten of inschrijven? Ga naar de projectwebsite


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media