LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Typen A, B en C

Huren in de Grote Boel rijwoning Typen A, B en C Huren in de Grote Boel rijwoning Typen A, B en C Huren in de Grote Boel rijwoning Typen A, B en C Huren in de Grote Boel rijwoning Typen A, B en C

Informatie

Project: Huren in de Grote Boel »
Adres: Heinrich Böllstraat, Marten Toonderstraat, Renate Rubinsteinstraat
Gebied: Oosterhout »
Huurwoning: Directe huur
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Typen A, B en C
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 121 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: vanaf € 940,- tot € 1050

Kaart

Beschrijving

Er zijn in dit project 3 typen woningen:

 

Type A: Hoekwoning
€ 1.010 - € 1.050
129 m2 woonopp.
4 kamers

 

Type B: Rijwoning
€ 960 - € 985
126 - 131 m2 woonopp.
4 kamers

 

Type C: Rijwoning
€ 940 - € 950
122 - 126 m2 woonopp.
4 kamers


Projectinformatie

Project ‘Huren in de Grote Boel’

Verschillende kleuren baksteen, verspringende gevels, een eigenwijze gedraaide gevel tussendoor. In dit project met huurwoningen (vrije sector) in Grote Boel zie je een gevarieerd woningaanbod. Welke woning past het beste bij jouw wensen? Her zijn 3 typen woningen, variërend in oppervlakte van Hoekwoningen hebben een oppervlakte van ca. 129 m2 en tussenwoningen van ca. 122 m2. Allemaal met een ruime woonkamer grenzend aan de achtertuin, drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Welke woning je ook kiest, de afwerking is zeer hoogwaardig. De luxe, open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is compleet ingericht met een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Op de zolder zijn aansluitpunten voor de wasmachine en -droger. De ruime achtertuin ligt op het zuiden of het noorden en heeft een houten berging. Dat is binnen en buiten genieten. 

Duurzaamheid

Alle woningen zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. Op het dak liggen ca. 15 zonnepanelen per woning • De woningen zijn aangesloten op de duurzame stadsverwarming die gevoed wordt door de restwarmte van de ARN (Afvalverwerking Rijk Nijmegen). Hierdoor wordt er een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0 gehaald.

 

Huurprijzen
De huurprijzen van de woningen in De Grote Boel variëren van € 940,- tot € 1.050,- per maand. Om een woning te huren moet je voldoende inkomen genereren. Ga uit van de richtlijn: minimaal bruto maandinkomen van 4x de huurprijs per maand. Een 2e inkomen telt voor 100% mee.

 

Locatie

De aangeboden woningen liggen in de Renate Rubinsteinstraat, Heinrich Böllstraat, Marten Toonderstraat in de nieuwe woonbuurt Grote Boel.

 

Voor meer informatie klikt u hier naar de site van de verhurende organisatie

 


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media