LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Stadswoningen, blok Bliek

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoningen, blok Bliek Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoningen, blok Bliek Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoningen, blok Bliek Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoningen, blok Bliek Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoningen, blok Bliek

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Stadswoningen, blok Bliek
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 85 m2
Kaveloppervlak: 28 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 319.000,- tot € 337500

Beschrijving

Koken, werken, slapen, vergaderen en borrelen. In deze stadswoningen kan het allemaal. Binnen beschikt u over veel vierkante meters. En op het dak van de woning heeft u een eigen terras met uniek uitzicht over de wijk. Het grootste verschil zit in het tweede terras op de eerste verdieping bij Stadswoning 2 en de schuine gevel bij Stadswoning 3 die zorgt voor een andere uitstraling en vorm van de binnen- en buitenruimtes. Voor elke woning bestaat de mogelijkheid een abonnement voor in ieder geval één parkeerplaats in de parkeergarage van Bliek af te nemen.

 

Deze stadswoningenwoningen hebben vier verdiepingen. ​U vindt verschillende typen binnen dit project.

  • Opbouw met dakterras
  • Openslaande deuren naar het balkon
  • Grote berging
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Slaapkamer en werkkamer

 Voor meer informatie verwijzen we u naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur. Verschillende woningblokken zijn in verkoop of in voorbereiding. Op de site van Hart van de Waalsprong vindt u een weergave van het meest actuele woningaanbod. Er worden ook huurwoningen gerealiseerd. 

 

Planning

Het centrumgebied met de woningen worden gefaseerd gerealiseerd; er wordt per blok gebouwd. De bouw van de eerste blokken (A en C) is in 2021 gestart. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal naar verwachting eind 2024 gereed zijn. 

 

Woning bemachtigen? 

  • Via de projectwebsite van het Hart van de Waalsprong kunt u zich inschrijven als belangstellende. U wordt dan door de ontwikkelaar op de hoogte gehouden van pre-sale en verkoopmomenten. Het is belangrijk dat u tijdens deze pre-sale al bekend bent bij het Hart van de Waalsprong! 
  • Voor huurwoningen in de vrije sector geldt ook dat u zich het beste kan melden als belangstellende op bovengenoemde site. 
  • Voor sociale huurwoningen geldt, dat deze worden aangeboden via Entree.nu en dat u ingeschreven moet zijn als woningzoekende in Nijmegen om in aanmerking te komen voor een woning. Via de nieuwsbrief van de Waalsprong houden wij u op de hoogte van inchrijfmomenten, maar houdt ook de site van de corporaties in de gaten! 

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. Bovendien treft u in het gebouw van Aldi ook ons Waalsprong Informatiecentrum aan, waar u alles te weten kunt komen over de ontwikkeling in de Waalsprong. 
De invulling van de overige winkels en horeca in het nieuwe centrumgebied wordt later bekend gemaakt. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong wordt onder andere een basisschool gerealiseerd. In de direct omgeving komt bovendien een grote sporthal, waarin ook het  gezondheidsplein onderdak vindt. Dit gezondheidsplein is een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media