LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Stadswoning (type 1), blok Alver

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoning (type 1), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoning (type 1), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoning (type 1), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoning (type 1), blok Alver

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Stadswoning (type 1), blok Alver
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 117 m2
Kaveloppervlak: 42 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 367.500,-

Beschrijving

In deze stadswoningen voel jij je on top of the world. Vanaf het dakterras kijk je uit over de hele wijk. En dat terwijl zich onder jou drie verdiepingen bevinden die je helemaal eigen hebt gemaakt. Van een grote woonkeuken tot een slimme combinatie van wonen en werken, er is hier van alles mogelijk.

We omschrijven hier bouwnummer 22 als voorbeeld, maar er zijn straks diversen typen stadswoningen met dakterras.

Deze stadswoning heeft een statige gevel met bijzonder metselwerk en grote ramen. Kroon op de woning is de opbouw met dakterras. Een heerlijke plek om te werken, te borrelen of gewoon even helemaal niets te doen.

Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de hal binnen. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de deur naar de keuken. Deze ruimte is zo groot, dat je de keuken kunt creëren waarvan je altijd hebt gedroomd. Wil je wonen en werken combineren, dan is het ook mogelijk om hier een kantoor te realiseren.

Boodschappen kun je kwijt in de berging onder de trap. Heb je meer ruimte nodig? Dan biedt de grote berging uitkomst. De ideale plek voor boodschappen, schoonmaakmiddelen, klusspullen én – niet te vergeten – je fiets. Ook vind je hier de installaties voor de zonnepanelen die op het dak liggen.

De eerste verdieping bestaat uit een sfeervolle leefruimte. Gebruik je de benedenverdieping als kantoor, dan kun je in deze ruimte eventueel een keuken realiseren. Doe je dit niet, dan heb je ruim dertig vierkante meter tot je beschikking om jouw ideale woonkamer in te richten. Dat moet wel lukken, toch?

De tweede verdieping bestaat uit twee slaapkamers, een waskast en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de derde verdieping vind je een werkkamer en heb je toegang tot het dakterras. Zie jij jezelf hier al zitten op een mooie zomeravond?

  • Opbouw met dakterras
  • Woonkeuken op de begane grond
  • Grote berging
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Twee slaapkamers en een werkkamer
  • Parkeren doe je op het parkeerdek boven de Aldi

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur. Verschillende woningblokken zijn in verkoop of in voorbereiding. Op de site van Hart van de Waalsprong vindt u een weergave van het meest actuele woningaanbod. Er worden ook huurwoningen gerealiseerd. 

 

Planning

Het centrumgebied met de woningen worden gefaseerd gerealiseerd; er wordt per blok gebouwd. De bouw van de eerste blokken (A en C) is in 2021 gestart. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal naar verwachting eind 2024 gereed zijn. 

 

Woning bemachtigen? 

  • Via de projectwebsite van het Hart van de Waalsprong kunt u zich inschrijven als belangstellende. U wordt dan door de ontwikkelaar op de hoogte gehouden van pre-sale en verkoopmomenten. Het is belangrijk dat u tijdens deze pre-sale al bekend bent bij het Hart van de Waalsprong! 
  • Voor huurwoningen in de vrije sector geldt ook dat u zich het beste kan melden als belangstellende op bovengenoemde site. 
  • Voor sociale huurwoningen geldt, dat deze worden aangeboden via Entree.nu en dat u ingeschreven moet zijn als woningzoekende in Nijmegen om in aanmerking te komen voor een woning. Via de nieuwsbrief van de Waalsprong houden wij u op de hoogte van inchrijfmomenten, maar houdt ook de site van de corporaties in de gaten! 

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. Bovendien treft u in het gebouw van Aldi ook ons Waalsprong Informatiecentrum aan, waar u alles te weten kunt komen over de ontwikkeling in de Waalsprong. 
De invulling van de overige winkels en horeca in het nieuwe centrumgebied wordt later bekend gemaakt. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong wordt onder andere een basisschool gerealiseerd. In de direct omgeving komt bovendien een grote sporthal, waarin ook het  gezondheidsplein onderdak vindt. Dit gezondheidsplein is een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media