LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Stadswoning, blok Bliek

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoning, blok Bliek Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoning, blok Bliek Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoning, blok Bliek Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoning, blok Bliek Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadswoning, blok Bliek

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Stadswoning, blok Bliek
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 85 m2
Kaveloppervlak: 28 m2
Status: In Ontwikkeling
Prijs: € 269.000,-

Beschrijving

Koken, werken, slapen, vergaderen en borrelen. In deze stadswoningen kan het allemaal. Binnen beschik je over veel vierkante meters. En op het dak van de woning heb je jouw eigen terras met uniek uitzicht over de wijk. Grote kans dat je hier elke zomeravond te vinden bent!

We omschrijven hier bouwnummer 40 als voorbeeld, maar er zijn straks diversen typen stadswoningen met dakterras.

Deze stadswoning staat aan een rustig wandelpad dat wordt omgeven door groen. De woning heeft maar liefst vier verdiepingen. Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de hal binnen. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

De begane grond is praktisch ingedeeld. De ene kant bestaat uit een kamer voor de wasmachine, de droger en de installaties voor de zonnepanelen. Aan de andere kant beschik je over een slaap- of werkkamer.

Op de eerste verdieping vind je een sfeervolle leefruimte. De ruimte biedt plek aan een keuken, eettafel en sfeervolle zithoek. Via de grote raampartij heb je een mooi uitzicht over de wijk. En is het mooi weer? Dan sla je de deuren open en geniet je van de zon op het balkon.

De tweede verdieping bestaat uit een slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De derde verdieping biedt toegang tot het dakterras. Met een loungebank, een koelkast en een paar planten kun je hier een heerlijke plek creëren.

  • Opbouw met dakterras
  • Openslaande deuren naar het balkon
  • Grote berging
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Slaapkamer en werkkamer

​U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur.

 

Verschillende typen woningen van de blokken A (Alver), B (Bliek) en C (Crevas) zijn nu in verkoop of in voorbereiding. Zo kunt u zich nu alvast oriënteren op de woningen die dit jaar in verkoop gaan. Binnen de blokken A, B en C worden 75 van de in totaal 450 woningen in het Hart van de Waalsprong gerealiseerd. Kiest u voor een stadsvilla, een herenhuis of toch een appartement? De prijzen starten bij € 269.000 v.o.n. 

 

Planning

In april is de verkoop van Blok C (Crevas) gestart. De 37 woningen in  Alver zijn begin juni in verkoop gegaan.De pre-sale van de  woningblokken in B (Bliek) van het Hart van de Waalsprong is ook gestart. De verkoop van de 8 woningen in Bliek start waarschijnlijk na de zomer. Op woensdag 16 juni start de verkoop van ruim 80 appartementen in de gebouwen Donk en Elft. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het toekomstige gezellige winkelplein

 

De bouw zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 starten. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal eind 2024 gereed zijn. 

 

Inschrijven voor de pre-sale? 

Dat kan via de  projectwebsite van het Hart van de Waalsprong

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. De ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. De precieze invulling van de overige winkels en horeca is helaas nog niet bekend. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong zal een basisschool en een  gezondheidsplein worden gerealiseerd. Een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media