LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Stadsvilla (type 2), blok Alver

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla (type 2), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla (type 2), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla (type 2), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla (type 2), blok Alver

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Stadsvilla (type 2), blok Alver
Aantal kamers: 7
Woonoppervlak: 141 m2
Kaveloppervlak: 92 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 425.000,-

Beschrijving

Deze 3-laagse stadsvilla’s hebben karakter. Van buiten zijn ze voorzien van bijzondere details, maar ook binnen zitten ze vol verrassingen. Door de grote raampartijen schijnt veel licht naar binnen. En dankzij de ruime opzet en indeling kom je nooit plek te kort.

We omschrijven hier bouwnummer 34 als voorbeeld, maar er zijn straks diversen typen 3-laagse stadsvilla’s.

Wanneer je voor deze gevel staat, denk je maar één ding: dit is met recht een stadsvilla te noemen. Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de hal binnen. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

De begane grond bestaat uit een sfeervolle leefruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken, die uitzicht biedt over straat. Hoe je de keuken inricht, bepaal je zelf. Kies je voor een rechte opstelling of een hoek? En ga je voor matzwart of hout? Je kunt alle kanten op. Plek om boodschappen en speelgoed op te ruimen is er in ieder geval genoeg. Onder de trap zit een handige berging.

De zithoek grenst met een mooie, glazen pui aan de tuin, waardoor je altijd van een vrij uitzicht geniet. Is het lekker weer, dan sla je de deuren naar buiten open, steek je de barbecue aan en geniet je van een goed glas wijn. Net zoals in Frankrijk, maar dan in eigen tuin.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping vind je nog eens twee grote slaapkamers. Ook beschik je hier over een kamer voor de wasmachine en de droger. Ruimte om kasten neer te zetten is er genoeg. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke kamer optimaal.

De stadsvilla is mooi, maar ook praktisch. Energie wordt opgewekt met zonnepanelen, in de tuin staat een berging en je beschikt over een achterom. Een uitkomst, want hierdoor kun je gemakkelijk met je fiets naar de berging. En is de parkeerplaats in het hofje goed bereikbaar.

  • Gevel met bijzondere vorm
  • Zithoek met openslaande deuren naar de tuin
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Vijf slaapkamers
  • Parkeerplaats achter het huis

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur.

 

Verschillende typen woningen van de blokken A (Alver), B (Bliek) en C (Crevas) zijn nu in verkoop of in voorbereiding. Zo kunt u zich nu alvast oriënteren op de woningen die dit jaar in verkoop gaan. Binnen de blokken A, B en C worden 75 van de in totaal 450 woningen in het Hart van de Waalsprong gerealiseerd. Kiest u voor een stadsvilla, een herenhuis of toch een appartement? De prijzen starten bij € 269.000 v.o.n. 

 

Planning

In april is de verkoop van Blok C (Crevas) gestart. De 37 woningen in  Alver zijn begin juni in verkoop gegaan.De pre-sale van de  woningblokken in B (Bliek) van het Hart van de Waalsprong is ook gestart. De verkoop van de 8 woningen in Bliek start waarschijnlijk na de zomer. Op woensdag 16 juni start de verkoop van ruim 80 appartementen in de gebouwen Donk en Elft. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het toekomstige gezellige winkelplein

 

De bouw zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 starten. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal eind 2024 gereed zijn. 

 

Inschrijven voor de pre-sale? 

Dat kan via de  projectwebsite van het Hart van de Waalsprong

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. De ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. De precieze invulling van de overige winkels en horeca is helaas nog niet bekend. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong zal een basisschool en een  gezondheidsplein worden gerealiseerd. Een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media