LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver
Aantal kamers: 6
Woonoppervlak: 130 m2
Kaveloppervlak: 74 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 482.500,-

Beschrijving

Bijzonder wonen? Deze stadsvilla’s hebben op elke verdieping een verrassing in huis. Bovendien worden het niet voor niets stadsvilla’s genoemd: met zoveel vierkante meter woonoppervlak kom je nooit ruimte te kort.

We omschrijven hier bouwnummer 33 als voorbeeld, maar er zijn straks diversen typen 3-laagse stadsvilla’s met opbouw.

Deze 3-laagse stadsvilla heeft een statige gevel die wordt gekenmerkt door een bijzondere vorm, gedetailleerd metselwerk en grote raampartijen. Kroon op de villa is de opbouw met dakterras. Vanaf dit terras kijk je uit over de hele wijk. Zie jij jezelf hier al zitten met een wijntje?

Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de hal binnen. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

De begane grond bestaat uit een grote leefruimte. De keuken grenst aan de straat. Hoe je deze ruimte indeelt, bepaal je zelf. Ga je voor een moderne, rechte opstelling? Of kies je voor een barretje waaraan je de dag kunt beginnen met koffie? Handige extra is de berging onder de trap: de ideale plek om boodschappen en speelgoed op te ruimen.

De zithoek grenst met een mooie, glazen pui aan de tuin, waardoor je altijd van een vrij uitzicht geniet. En is het lekker weer, dan kun je de deuren naar buiten openslaan. Je beschikt over een sfeervolle tuin, inclusief berging en achterom. Hierdoor is de parkeerplaats in het hofje goed bereikbaar.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping vind je nog eens twee grote slaapkamers. Ook beschik je hier over een kamer voor de wasmachine en de droger. Plek om kasten neer te zetten is er genoeg. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

Energie wordt opgewekt met zonnepanelen. Hierdoor woon je duurzaam en bespaar je kosten. Maar dat niet alleen. In combinatie met de vele vierkante meters investeer je in een huis voor de toekomst.

  • Gevel met bijzondere vorm
  • Opbouw met dakterras
  • Zithoek met openslaande deuren naar de tuin
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Vijf slaapkamers
  • Parkeerplaats achter het huis

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur.

 

Verschillende typen woningen van de blokken A (Alver), B (Bliek) en C (Crevas) zijn nu in verkoop of in voorbereiding. Zo kunt u zich nu alvast oriënteren op de woningen die dit jaar in verkoop gaan. Binnen de blokken A, B en C worden 75 van de in totaal 450 woningen in het Hart van de Waalsprong gerealiseerd. Kiest u voor een stadsvilla, een herenhuis of toch een appartement? De prijzen starten bij € 269.000 v.o.n. 

 

Planning

In april is de verkoop van Blok C (Crevas) gestart. De 37 woningen in  Alver zijn begin juni in verkoop gegaan.De pre-sale van de  woningblokken in B (Bliek) van het Hart van de Waalsprong is ook gestart. De verkoop van de 8 woningen in Bliek start waarschijnlijk na de zomer. Op woensdag 16 juni start de verkoop van ruim 80 appartementen in de gebouwen Donk en Elft. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het toekomstige gezellige winkelplein

 

De bouw zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 starten. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal eind 2024 gereed zijn. 

 

Inschrijven voor de pre-sale? 

Dat kan via de  projectwebsite van het Hart van de Waalsprong

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. De ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. De precieze invulling van de overige winkels en horeca is helaas nog niet bekend. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong zal een basisschool en een  gezondheidsplein worden gerealiseerd. Een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media