LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Stadsvilla met dakopbouw (type 1), blok Alver
Aantal kamers: 6
Woonoppervlak: 130 m2
Kaveloppervlak: 74 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 482.500,-

Beschrijving

Bijzonder wonen? Deze stadsvilla’s hebben op elke verdieping een verrassing in huis. Bovendien worden het niet voor niets stadsvilla’s genoemd: met zoveel vierkante meter woonoppervlak kom je nooit ruimte te kort.

We omschrijven hier bouwnummer 33 als voorbeeld, maar er zijn straks diversen typen 3-laagse stadsvilla’s met opbouw.

Deze 3-laagse stadsvilla heeft een statige gevel die wordt gekenmerkt door een bijzondere vorm, gedetailleerd metselwerk en grote raampartijen. Kroon op de villa is de opbouw met dakterras. Vanaf dit terras kijk je uit over de hele wijk. Zie jij jezelf hier al zitten met een wijntje?

Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de hal binnen. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

De begane grond bestaat uit een grote leefruimte. De keuken grenst aan de straat. Hoe je deze ruimte indeelt, bepaal je zelf. Ga je voor een moderne, rechte opstelling? Of kies je voor een barretje waaraan je de dag kunt beginnen met koffie? Handige extra is de berging onder de trap: de ideale plek om boodschappen en speelgoed op te ruimen.

De zithoek grenst met een mooie, glazen pui aan de tuin, waardoor je altijd van een vrij uitzicht geniet. En is het lekker weer, dan kun je de deuren naar buiten openslaan. Je beschikt over een sfeervolle tuin, inclusief berging en achterom. Hierdoor is de parkeerplaats in het hofje goed bereikbaar.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping vind je nog eens twee grote slaapkamers. Ook beschik je hier over een kamer voor de wasmachine en de droger. Plek om kasten neer te zetten is er genoeg. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

Energie wordt opgewekt met zonnepanelen. Hierdoor woon je duurzaam en bespaar je kosten. Maar dat niet alleen. In combinatie met de vele vierkante meters investeer je in een huis voor de toekomst.

  • Gevel met bijzondere vorm
  • Opbouw met dakterras
  • Zithoek met openslaande deuren naar de tuin
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Vijf slaapkamers
  • Parkeerplaats achter het huis

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur. Verschillende woningblokken zijn in verkoop of in voorbereiding. Op de site van Hart van de Waalsprong vindt u een weergave van het meest actuele woningaanbod. Er worden ook huurwoningen gerealiseerd. 

 

Planning

Het centrumgebied met de woningen worden gefaseerd gerealiseerd; er wordt per blok gebouwd. De bouw van de eerste blokken (A en C) is in 2021 gestart. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal naar verwachting eind 2024 gereed zijn. 

 

Woning bemachtigen? 

  • Via de projectwebsite van het Hart van de Waalsprong kunt u zich inschrijven als belangstellende. U wordt dan door de ontwikkelaar op de hoogte gehouden van pre-sale en verkoopmomenten. Het is belangrijk dat u tijdens deze pre-sale al bekend bent bij het Hart van de Waalsprong! 
  • Voor huurwoningen in de vrije sector geldt ook dat u zich het beste kan melden als belangstellende op bovengenoemde site. 
  • Voor sociale huurwoningen geldt, dat deze worden aangeboden via Entree.nu en dat u ingeschreven moet zijn als woningzoekende in Nijmegen om in aanmerking te komen voor een woning. Via de nieuwsbrief van de Waalsprong houden wij u op de hoogte van inchrijfmomenten, maar houdt ook de site van de corporaties in de gaten! 

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. Bovendien treft u in het gebouw van Aldi ook ons Waalsprong Informatiecentrum aan, waar u alles te weten kunt komen over de ontwikkeling in de Waalsprong. 
De invulling van de overige winkels en horeca in het nieuwe centrumgebied wordt later bekend gemaakt. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong wordt onder andere een basisschool gerealiseerd. In de direct omgeving komt bovendien een grote sporthal, waarin ook het  gezondheidsplein onderdak vindt. Dit gezondheidsplein is een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media