LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Stadsvilla, blok C

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla, blok C Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla, blok C Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla, blok C Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla, blok C Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Stadsvilla, blok C

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Stadsvilla, blok C
Aantal kamers: 6
Woonoppervlak: 158 m2
Kaveloppervlak: 102 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 405.000,-

Beschrijving

Achter de bomen van de Graaf Alardsingel gaan deze statige stadsvilla’s schuil. Op het eerste gezicht zie je een rij basic gevels. Maar kijk je wat langer, dan ontdek je allerlei leuke details. Geen raam is hetzelfde. En ook de voordeur heeft karakter, precies zoals je van een stadsvilla verwacht.

We omschrijven hier bouwnummer 47 als voorbeeld, maar er zijn straks diversen typen 3-laagse stadsvilla’s.

Deze stadvilla biedt volop ruimte verdeeld over drie woonlagen. Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de lange hal binnen. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast, een handige berging en de trap naar de eerste verdieping.

De begane grond bestaat uit een sfeervolle leefruimte. Je komt binnen in een woonkeuken die meer dan genoeg plek biedt aan een grote eettafel. Een uitkomst in de ochtend: terwijl de kinderen ontbijten, kun jij hun broodtrommels vullen. Maar ook ’s avonds ben je hier graag. Koken, borrelen en bijpraten, het kan allemaal tegelijk.

Met zo’n mooie keuken zou je de zithoek bijna vergeten. Omdat deze ruimte aan de tuin grenst, heb je altijd een vrij uitzicht. En is het mooi weer? Dan sla je de deur naar buiten open. Barbecue aan, biertje erbij en genieten maar!

De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers, een berging en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping vind je nog eens drie slaapkamers. Ook beschik je hier over een kamer voor de wasmachine en de droger. Plek om kasten neer te zetten is er genoeg. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

De stadsvilla is mooi en praktisch tegelijk. Energie wordt opgewekt met zonnepanelen en in de tuin staat een berging. Ook beschik je over een achterom, waardoor het parkeerhofje achter het huis goed bereikbaar is. Kortom: je hebt hier alles bij de hand.

  • Grote keuken aan de voorzijde
  • Zithoek met openslaande deur naar de tuin
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Vijf slaapkamers
  • Parkeerplaats achter het huis

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur.

 

Verschillende typen woningen van de blokken A (Alver), B (Bliek) en C (Crevas) zijn nu in voorverkoop. Zo kunt u zich nu alvast oriënteren op de woningen die dit jaar in verkoop gaan. Binnen de blokken A, B en C worden 75 van de in totaal 450 woningen in het Hart van de Waalsprong gerealiseerd. Kiest u voor een stadsvilla, een herenhuis of toch voor een stadswoning? De prijzen starten bij € 269.000 v.o.n en lopen tot € 492.500 v.o.n. Deze prijzen kunnen nog aangepast worden. 

 

Planning

In april is de verkoop van Blok C (Crevas) gestart. Geinteresseerden kunnen zich tot donderdag 22 april 12.00 uur inschrijven. De pre-sale van de  woningblokken A (Alver) en B (Bliek) van het Hart van de Waalsprong is ook gestart. Deze woningen gaan medio mei in verkoop. De bouw zal naar verwachting medio 2021 starten. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal eind 2024 gereed zijn. 

 

Inschrijven voor de pre-sale? 

Dat kan via de  projectwebsite van het Hart van de Waalsprong

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. De ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. De precieze invulling van de overige winkels en horeca is helaas nog niet bekend. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong zal een basisschool en een  gezondheidsplein worden gerealiseerd. Een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media