LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Herenhuis (type 2,3), blok Crevas

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Herenhuis (type 2,3), blok Crevas
Aantal kamers: 6
Woonoppervlak: 123 m2
Kaveloppervlak: 73 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 377.500,-

Beschrijving

Herenhuizen zijn groot. En in deze huizen geniet je daar maximaal van. Dankzij de ruime opzet beschik je over een sfeervolle woonkeuken, een aparte woonkamer én drie slaapkamers. Alles wat je nodig hebt dus.

De voordeur bevindt zich aan de voorzijde van het huis en biedt toegang tot de hal. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de deur naar de woonkeuken.

In de woonkeuken heb je alle ruimte om jouw eigen sfeer te creëren. Van een lange eettafel tot een kookeiland of een hoekopstelling met een barretje, alles kan. Grote kans dat je zelfs nog ruimte overhoudt voor een speelhoek. Handige extra is de berging onder de trap: de ideale plek om boodschappen en speelgoed neer te zetten. Vergeet daarnaast ook de mooie pui niet. Via de openslaande deur loop je zo de tuin in.

Neem je de trap naar boven, dan kom je op de eerste verdieping. Aan de voorzijde tref je de masterbedroom en de badkamer aan. Aan de achterzijde zijn een tweede slaapkamer en een kinderkamer / kleedkamer of werkkamer gesitueerd, aan jou de keuze.

Op de tweede verdieping vind je nog eens twee slaapkamers. Ook beschik je hier over een bergruimte en een techniekruimte waar plek is voor de wasmachine en de wasdroger. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

Bij dit herenhuis is aan alles gedacht. Zo wordt de energie opgewekt met zonnepanelen, wat in combinatie met de goede isolatie een hoop kosten scheelt. Daarnaast beschik je in de achtertuin over een berging en een eigen achterom naar het parkeerhofje. Wat wil je nog meer?

  • Grote woonkeuken op de begane grond
  • Openslaande deur naar de tuin
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Drie slaapkamers
  • Parkeerplaats achter het huis

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur. Verschillende woningblokken zijn in verkoop of in voorbereiding. Op de site van Hart van de Waalsprong vindt u een weergave van het meest actuele woningaanbod. Er worden ook huurwoningen gerealiseerd. 

 

Planning

Het centrumgebied met de woningen worden gefaseerd gerealiseerd; er wordt per blok gebouwd. De bouw van de eerste blokken (A en C) is in 2021 gestart. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal naar verwachting eind 2024 gereed zijn. 

 

Woning bemachtigen? 

  • Via de projectwebsite van het Hart van de Waalsprong kunt u zich inschrijven als belangstellende. U wordt dan door de ontwikkelaar op de hoogte gehouden van pre-sale en verkoopmomenten. Het is belangrijk dat u tijdens deze pre-sale al bekend bent bij het Hart van de Waalsprong! 
  • Voor huurwoningen in de vrije sector geldt ook dat u zich het beste kan melden als belangstellende op bovengenoemde site. 
  • Voor sociale huurwoningen geldt, dat deze worden aangeboden via Entree.nu en dat u ingeschreven moet zijn als woningzoekende in Nijmegen om in aanmerking te komen voor een woning. Via de nieuwsbrief van de Waalsprong houden wij u op de hoogte van inchrijfmomenten, maar houdt ook de site van de corporaties in de gaten! 

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. Bovendien treft u in het gebouw van Aldi ook ons Waalsprong Informatiecentrum aan, waar u alles te weten kunt komen over de ontwikkeling in de Waalsprong. 
De invulling van de overige winkels en horeca in het nieuwe centrumgebied wordt later bekend gemaakt. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong wordt onder andere een basisschool gerealiseerd. In de direct omgeving komt bovendien een grote sporthal, waarin ook het  gezondheidsplein onderdak vindt. Dit gezondheidsplein is een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media