LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Herenhuis (type 2,3), blok Crevas

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 2,3), blok Crevas

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Herenhuis (type 2,3), blok Crevas
Aantal kamers: 6
Woonoppervlak: 123 m2
Kaveloppervlak: 73 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 377.500,-

Beschrijving

Herenhuizen zijn groot. En in deze huizen geniet je daar maximaal van. Dankzij de ruime opzet beschik je over een sfeervolle woonkeuken, een aparte woonkamer én drie slaapkamers. Alles wat je nodig hebt dus.

De voordeur bevindt zich aan de voorzijde van het huis en biedt toegang tot de hal. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de deur naar de woonkeuken.

In de woonkeuken heb je alle ruimte om jouw eigen sfeer te creëren. Van een lange eettafel tot een kookeiland of een hoekopstelling met een barretje, alles kan. Grote kans dat je zelfs nog ruimte overhoudt voor een speelhoek. Handige extra is de berging onder de trap: de ideale plek om boodschappen en speelgoed neer te zetten. Vergeet daarnaast ook de mooie pui niet. Via de openslaande deur loop je zo de tuin in.

Neem je de trap naar boven, dan kom je op de eerste verdieping. Aan de voorzijde tref je de masterbedroom en de badkamer aan. Aan de achterzijde zijn een tweede slaapkamer en een kinderkamer / kleedkamer of werkkamer gesitueerd, aan jou de keuze.

Op de tweede verdieping vind je nog eens twee slaapkamers. Ook beschik je hier over een bergruimte en een techniekruimte waar plek is voor de wasmachine en de wasdroger. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

Bij dit herenhuis is aan alles gedacht. Zo wordt de energie opgewekt met zonnepanelen, wat in combinatie met de goede isolatie een hoop kosten scheelt. Daarnaast beschik je in de achtertuin over een berging en een eigen achterom naar het parkeerhofje. Wat wil je nog meer?

  • Grote woonkeuken op de begane grond
  • Openslaande deur naar de tuin
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Drie slaapkamers
  • Parkeerplaats achter het huis

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur.

 

Verschillende typen woningen van de blokken A (Alver), B (Bliek) en C (Crevas) zijn nu in verkoop of in voorbereiding. Zo kunt u zich nu alvast oriënteren op de woningen die dit jaar in verkoop gaan. Binnen de blokken A, B en C worden 75 van de in totaal 450 woningen in het Hart van de Waalsprong gerealiseerd. Kiest u voor een stadsvilla, een herenhuis of toch een appartement? De prijzen starten bij € 269.000 v.o.n. 

 

Planning

In april is de verkoop van Blok C (Crevas) gestart. De 37 woningen in  Alver zijn begin juni in verkoop gegaan.De pre-sale van de  woningblokken in B (Bliek) van het Hart van de Waalsprong is ook gestart. De verkoop van de 8 woningen in Bliek start waarschijnlijk na de zomer. Op woensdag 16 juni start de verkoop van ruim 80 appartementen in de gebouwen Donk en Elft. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het toekomstige gezellige winkelplein

 

De bouw zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 starten. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal eind 2024 gereed zijn. 

 

Inschrijven voor de pre-sale? 

Dat kan via de  projectwebsite van het Hart van de Waalsprong

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. De ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. De precieze invulling van de overige winkels en horeca is helaas nog niet bekend. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong zal een basisschool en een  gezondheidsplein worden gerealiseerd. Een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media