LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Herenhuis (type 1,2,3), blok Alver

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 1,2,3), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 1,2,3), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 1,2,3), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 1,2,3), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 1,2,3), blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis (type 1,2,3), blok Alver

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Herenhuis (type 1,2,3), blok Alver
Aantal kamers: 6
Woonoppervlak: 122 m2
Kaveloppervlak: 80 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 387.500,-

Beschrijving

De binnenstad van Nijmegen staat bekend om de statige herenhuizen, maar Hart van de Waalsprong ook. Deze herenhuizen bieden volop ruimte verdeeld over drie verdiepingen. Van de zithoek tot de keuken en de badkamer, je hebt alle vrijheid om hier jouw eigen sfeer te creëren.

We omschrijven hier bouwnummer 11 als voorbeeld, maar er zijn straks diversen typen 3-laagse herenhuizen.

Dit 3-laagse herenhuis heeft een statige gevel. Het bijzondere metselwerk, de hoge ramen met Franse balkons en groene details vallen direct op.

De begane grond wordt gekenmerkt door een sfeervolle leefruimte. Sta je in de keuken, dan kijk je uit over straat. Hoe je de keuken inricht, bepaal je zelf. Van een strak, recht blad tot een hoek met een barretje, het kan allemaal. Plek om boodschappen en speelgoed op te ruimen is er genoeg. Onder de trap zit een handige berging.

De zithoek grenst met een mooie, glazen pui aan de tuin. Hierdoor geniet je altijd van een vrij uitzicht. En is het lekker weer, dan kun je de deuren naar buiten openslaan.

De eerste verdieping bestaat uit twee grote slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping vind je nog eens twee ruime slaapkamers. Ook beschik je hier over een kamer voor de wasmachine en de droger. Plek om kasten neer te zetten is er genoeg. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

Op zomerdagen lekker buiten zitten? Dan kan in de achtertuin. In de tuin staat een berging én je beschikt over een achterom, waardoor het parkeerhofje goed bereikbaar is. Energie wordt opgewekt via zonnepanelen op het dak. Dat maakt dit huis duurzaam in alle opzichten: met zoveel ruimte is de kans groot dat je hier lang blijft wonen!

  • Zithoek met openslaande deuren naar de tuin
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Vier slaapkamers
  • Parkeerplaats achter het huis

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur. Verschillende woningblokken zijn in verkoop of in voorbereiding. Op de site van Hart van de Waalsprong vindt u een weergave van het meest actuele woningaanbod. Er worden ook huurwoningen gerealiseerd. 

 

Planning

Het centrumgebied met de woningen worden gefaseerd gerealiseerd; er wordt per blok gebouwd. De bouw van de eerste blokken (A en C) is in 2021 gestart. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal naar verwachting eind 2024 gereed zijn. 

 

Woning bemachtigen? 

  • Via de projectwebsite van het Hart van de Waalsprong kunt u zich inschrijven als belangstellende. U wordt dan door de ontwikkelaar op de hoogte gehouden van pre-sale en verkoopmomenten. Het is belangrijk dat u tijdens deze pre-sale al bekend bent bij het Hart van de Waalsprong! 
  • Voor huurwoningen in de vrije sector geldt ook dat u zich het beste kan melden als belangstellende op bovengenoemde site. 
  • Voor sociale huurwoningen geldt, dat deze worden aangeboden via Entree.nu en dat u ingeschreven moet zijn als woningzoekende in Nijmegen om in aanmerking te komen voor een woning. Via de nieuwsbrief van de Waalsprong houden wij u op de hoogte van inchrijfmomenten, maar houdt ook de site van de corporaties in de gaten! 

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. Bovendien treft u in het gebouw van Aldi ook ons Waalsprong Informatiecentrum aan, waar u alles te weten kunt komen over de ontwikkeling in de Waalsprong. 
De invulling van de overige winkels en horeca in het nieuwe centrumgebied wordt later bekend gemaakt. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong wordt onder andere een basisschool gerealiseerd. In de direct omgeving komt bovendien een grote sporthal, waarin ook het  gezondheidsplein onderdak vindt. Dit gezondheidsplein is een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media