LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Herenhuis 4-laags, blok Alver

Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis 4-laags, blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis 4-laags, blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis 4-laags, blok Alver Hof van Holland - Hart van de Waalsprong rijwoning Herenhuis 4-laags, blok Alver

Informatie

Project: Hof van Holland - Hart van de Waalsprong »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Herenhuis 4-laags, blok Alver
Aantal kamers: 6
Woonoppervlak: 121 m2
Kaveloppervlak: 73 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 369.500,-

Beschrijving

Hoog, hoger, hoogst! Deze statige herenhuizen hebben maar liefst vier woonlagen. Dankzij de bijzondere indeling kun je de huizen helemaal eigen maken. Van een speelhoek voor de kinderen tot een plek om zowel te wonen als te werken, er is van alles mogelijk.

We omschrijven hier bouwnummer 24 en 25 als voorbeeld, dit zijn de twee 4-laagse herenhuizen in het plan.

Dit herenhuis heeft een statige gevel met bijzonder metselwerk en grote ramen. Omdat het huis vier verdiepingen telt, steekt hij overal bovenuit.

Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de hal binnen. Hier heb je meer dan genoeg ruimte om je jas op te hangen, je schoenen neer te zetten en allerlei andere spullen op te bergen. Ook vind je er het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Vieze kleren van het buitenspelen? Die breng je direct naar de waskamer, een deurtje verderop.

Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de keuken. ’s Winters maak je hier stamppot terwijl je uitkijkt over de besneeuwde tuin. Is het zomer, dan sla je de deur naar buiten open en steek je de barbecue aan. Van een zak kolen tot een goede aansteker, dankzij de voorraadkast onder de trap heb je alles bij de hand.

De eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer met aan de achterzijde een balustrade. Van een sfeervolle zithoek tot een plek om te werken of studeren, je kunt de ruimte helemaal naar wens inrichten. Op de tweede verdieping beschik je over twee grote slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de derde verdieping vind je nog eens twee slaapkamers.

Bij dit herenhuis is aan alles gedacht. In de tuin staat een berging en je beschikt over een achterom, waardoor je zo naar het parkeerhofje loopt. Energie wordt opgewekt met zonnepanelen. In combinatie met de goede isolatie scheelt dat een hoop kosten. Bekijk na je eerste maand in dit huis je energierekening maar eens!

  • Ruime hal
  • Keuken met openslaande deur naar de tuin
  • Woonkamer op de gehele eerste verdieping
  • Oplevering inclusief badkamer en toilet
  • Vier slaapkamers

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

Hart van de Waalsprong is een project in buurt Hof van Holland. Het project bestaat uit winkels én woningen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 500 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur.

 

Verschillende typen woningen van de blokken A (Alver), B (Bliek) en C (Crevas) zijn nu in verkoop of in voorbereiding. Zo kunt u zich nu alvast oriënteren op de woningen die dit jaar in verkoop gaan. Binnen de blokken A, B en C worden 75 van de in totaal 450 woningen in het Hart van de Waalsprong gerealiseerd. Kiest u voor een stadsvilla, een herenhuis of toch een appartement? De prijzen starten bij € 269.000 v.o.n. 

 

Planning

In april is de verkoop van Blok C (Crevas) gestart. De 37 woningen in  Alver zijn begin juni in verkoop gegaan.De pre-sale van de  woningblokken in B (Bliek) van het Hart van de Waalsprong is ook gestart. De verkoop van de 8 woningen in Bliek start waarschijnlijk na de zomer. Op woensdag 16 juni start de verkoop van ruim 80 appartementen in de gebouwen Donk en Elft. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het toekomstige gezellige winkelplein

 

De bouw zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 starten. Het hele Hart van de Waalsprong met alle winkels en woningen zal eind 2024 gereed zijn. 

 

Inschrijven voor de pre-sale? 

Dat kan via de  projectwebsite van het Hart van de Waalsprong

 

Winkelen in het Hart 

Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca. Er komen twee supermarkten, namelijk een Albert Heijn en een ALDI. De ALDI heeft in het najaar van 2020 al een tijdelijke vestiging geopend in Hof van Holland, zodat bewoners nu al hun boodschappen kunnen doen. De precieze invulling van de overige winkels en horeca is helaas nog niet bekend. 

 

Omgeving 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong zal een basisschool en een  gezondheidsplein worden gerealiseerd. Een compleet centrum met onder andere eerstelijns gezondheidszorg zoals een huisartsen- en tandartspraktijk, fysio- en podotherapie, logopedie, een verloskundigepraktijk en een psychologiepraktijk voor kinderen én volwassenen. Ook het sociale domein is met het welzijns- en jongerenwerk, een sociaal wijkteam, STIP en een GGD-gezondheidsmakelaar goed vertegenwoordigd.

 

 

 

ai woning hart

 

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media