LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type singelwoning-hoekwoning

Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning singelwoning-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning singelwoning-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning singelwoning-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning singelwoning-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning singelwoning-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning singelwoning-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning singelwoning-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning singelwoning-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning singelwoning-hoekwoning

Informatie

Project: Zuiderveld - Nieuwe Buurt »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: singelwoning-hoekwoning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 139 m2
Inhoud: 410 m3
Status: In Optie
Prijs: € 295.000,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Downloads

Beschrijving

Bouwnummers 10, 13, 14 en 17.

Anders dan anders. Geen enkele hoekwoning aan de singel is gelijk. Het enige wat deze prachtige woningen gemeen hebben is de afmeting van 5,7 meter breed en 10 meter diep.

Een avondje naar de bios of op de fiets een borrel drinken met vrienden in uw favoriete café in het centrum van Nijmegen. Heerlijk ontspannen na een lange werkweek. Maar niets is zo fijn om ’s avonds weer in uw eigen bed te stappen en van het comfort en de stilte van uw nieuwe huis te genieten.

Kenmerken:
-Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10 meter diep
-Bouwnummer 10 en 17 hebben een zijentree met toilet en meterkast, door de ligging van de trap tussen woonkamer en keuken, ontstaat er een echte woonkeuken
-Bouwnummer 12 en 13 hebben de entree met meterkast, toilet en trapopgang aan de voorzijde van de woning en een tuingerichte woonkamer met open keuken
-Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer voorzien van designradiator, luxe Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen
-De royale tweede verdieping biedt voldoende ruimte voor een vierde slaapkamer, werk- of speelkamer of zelfs een tweede badkamer.
-Door de gedraaide kap van bouwnummer 10 is de zolder van deze woning extra ruim, bovendien geeft de verhoogde kap deze woning en bouwnummer 13 ook nog eens extra ruimte
-Bouwnummer 14 heeft standaard een dakkapel
-Aansluitpunt voor wasmachine én -droger op zolder
-Een houten vrijstaande buitenberging voor fietsen en opslag van tuinmeubels en gereedschap
-Parkeren op één van de vele parkeerplaatsen in de straat

Projectinformatie

Nieuwbouw in Nieuwe Buurt, Zuiderveld-Nijmegen

Thuis in Zuiderveld!

In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong omgeving Nijmegen, ontwikkelen AM en VanWonen een gevarieerd plan met 46 koopwoningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur.

Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie of vier slaapkamers, een zolder en een vrijstaande berging of een garage. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 172 m².

Ontdek Zuiderveld, dé nieuwbouw wijk van Nijmegen!
Een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Bijna alle woningblokken liggen straks in de nabijheid van bomen, beplanting of wadi. Dat maakt de natuurlijke beleving van Nieuwe Buurt Zuiderveld zo bijzonder.

De naam van Zuiderveld is misschien wat misleidend voor de meest noordelijke woonbuurt van de Waalsprong. Het ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, aan de Griftdijk en in de directe omgeving van de wijken De Grote Boel, De Boomgaard, De Elten en Het Nijland. En wist u dat deze wijk, met de Betuwe letterlijk in de achtertuin op slechts 20 fietsminuten is van de binnenstad van Nijmegen?

Als bewoner van Zuiderveld kunt u gebruik maken van de voorzieningen die al ruimschoots aanwezig zijn in de omgeving. Van gezondheidszorg tot school, van sportvoorziening tot buurtwinkelcentrum, u bent van alle gemakken voorzien. En voor een gezellig avondje uit bent u zó in de binnenstad van Nijmegen of in de nieuwe bioscoop Cinemec. Dat maakt het wonen in deze moderne wijk zo aantrekkelijk!


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media