LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type parkwoning-xl-hoekwoning

Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning parkwoning-xl-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning parkwoning-xl-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning parkwoning-xl-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning parkwoning-xl-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning parkwoning-xl-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning parkwoning-xl-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning parkwoning-xl-hoekwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt hoekwoning parkwoning-xl-hoekwoning

Informatie

Project: Zuiderveld - Nieuwe Buurt »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: parkwoning-xl-hoekwoning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 151 m2
Inhoud: 410 m3
Status: In Optie
Prijs: € 355.000,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Downloads

Beschrijving

Bouwnummers 27 en 34.

U wilt graag ruim wonen? Welkom in de Parkwoning XL van Nieuwe Buurt. Deze royale hoekwoningen zijn maar liefst 6 meter breed en 10,6 meter diep. U heeft er volwassen woonlagen plus een ruime zolder. En met de extra privacy die de hoekwoning biedt. Heerlijk toch?

De woonkamer in een L-vorm: betere inspiratie voor de binnenhuisarchitect in u is er niet. Dat wordt heerlijk puzzelen hoe u uw nieuwe woonkamer gaat inrichten. Kan de bank aan deze wand komen? Of is het juist lekkerder languit TV kijken als het net aan de andere kant komt te staan? De voorpret van de verhuizing kan alvast beginnen!

Kenmerken:
-Deze woningen zijn 6 meter breed en 10,6 meter diep
-Klassieke zijentree met toilet en meterkast
-Lichte tuingerichte woonkamer met trap naar de eerste verdieping en ruime open woonkeuken
-Vier slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer voorzien van ligbad, designradiator, luxe Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen
-De royale tweede verdieping biedt voldoende ruimte voor nog een extra slaapkamer, werk- of speelkamer of zelfs een tweede badkamer.
-De zolder van bouwnummer 34 biedt nog meer ruimte door de verhoogde kap
-Aansluitpunt voor wasmachine én -droger op zolder
-Een houten vrijstaande buitenberging voor fietsen en opslag van tuinmeubels en gereedschap
-Parkeren op eigen terrein

Projectinformatie

Nieuwbouw in Nieuwe Buurt, Zuiderveld-Nijmegen

Thuis in Zuiderveld!

In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong omgeving Nijmegen, ontwikkelen AM en VanWonen een gevarieerd plan met 46 koopwoningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur.

Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie of vier slaapkamers, een zolder en een vrijstaande berging of een garage. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 172 m².

Ontdek Zuiderveld, dé nieuwbouw wijk van Nijmegen!
Een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Bijna alle woningblokken liggen straks in de nabijheid van bomen, beplanting of wadi. Dat maakt de natuurlijke beleving van Nieuwe Buurt Zuiderveld zo bijzonder.

De naam van Zuiderveld is misschien wat misleidend voor de meest noordelijke woonbuurt van de Waalsprong. Het ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, aan de Griftdijk en in de directe omgeving van de wijken De Grote Boel, De Boomgaard, De Elten en Het Nijland. En wist u dat deze wijk, met de Betuwe letterlijk in de achtertuin op slechts 20 fietsminuten is van de binnenstad van Nijmegen?

Als bewoner van Zuiderveld kunt u gebruik maken van de voorzieningen die al ruimschoots aanwezig zijn in de omgeving. Van gezondheidszorg tot school, van sportvoorziening tot buurtwinkelcentrum, u bent van alle gemakken voorzien. En voor een gezellig avondje uit bent u zó in de binnenstad van Nijmegen of in de nieuwe bioscoop Cinemec. Dat maakt het wonen in deze moderne wijk zo aantrekkelijk!


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media