LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type Middenhuur: hoekwoning Op de Set

Zuiderveld - Middenhuur - Op de Set hoekwoning Middenhuur: hoekwoning Op de Set Zuiderveld - Middenhuur - Op de Set hoekwoning Middenhuur: hoekwoning Op de Set

Informatie

Project: Zuiderveld - Middenhuur - Op de Set »
Gebied: Oosterhout »
Huurwoning: Directe huur
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: Middenhuur: hoekwoning Op de Set
Aantal kamers: 3
Woonoppervlak: 104 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: vanaf € 877,- tot € 952

Beschrijving

De woningen in de categorie middenhuur in het project Op de Set worden aangeboden via Entree. Er zijn diverse criteria om deze woningen in aanmerkingen te komen. Lees er meer over en meld u aan via de  projectsite van de verhuurder om op de hoogte te blijven van de start verhuur. 


Projectinformatie

In Take Two van het project Wonen op de Set worden 44 woningen aangeboden. Vierentwintig daarvan vallen in de middencategorie huur en worden online verhuurd namens een institutioneel belegger. De woningen worden gebouwd in de wijk Zuiderveld, en worden in het najaar van 2020 opgeleverd, naar verwachting in oktober.

 

De woningen van Huren Op de Set kenmerken zich door de speelse en elegante architectuur. Dit ziet u terug in de verspringende gevels, opvallende minerale steenstrips, subtiele Franse balkons en een eigentijdse kleurstelling.

 

De woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer en tuin. De open keuken is voorzien van luxe, moderne apparatuur. Er twee slaapkamers, een badkamer met douche en de zolder is vrij in te delen.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op hurenopdeset.nl. Daar zijn ook de online huurprocedure en de huurprijzen te vinden, en de voorwaarden om voor een woning in aanmerking te komen. De verhuur van deze woningen is gestart op 30 juni, inschrijven kan tot 24 augustus.  

 


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media